DOLAR 32,3307
EURO 35,0310
ALTIN 2.282,61
BIST 8.974,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 21°C
Parçalı Bulutlu
Niğde
21°C
Parçalı Bulutlu
Per 17°C
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 22°C

Doğru zaman doğru adam

Doğru zaman doğru adam
02.05.2023
150
A+
A-

Kiledere, Alay, Bağlama beldelerini ziyaret eden AK Parti Niğde Milletvekili adayı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt hemşehrilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Uzkurt yaptığı ziyaretlerde Türkiye’nin yaptığı atılımlar da atağa geçtiği şu günlerde yapılacak olan seçimin önem arz ettiğini belirtti. Türkiye Yüzyılı hedefinin basit bir slogan olmadığını ifade eden Uzkurt, artık Türkiye’de hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyledi.

Niğde olarak gerek sandık da gerekse sosyal alanda bu atağın en önemli unsuru olacağını söyleyen Uzkurt; “Niğde şehitler diyarıdır, vatan toprağında kendi kanı vardır. Bu topraklar da terörün temsilcilerinin kirli ayaklarının gezmesine asla müsade etmeyecektir.” Dedi.

Prof. Dr. Cevahir Uzkurt “ bizlere Türkiye sınırlarının yalnızca kara parçasından ibaret olarak anlattılar. Fakat Sn. Cumhurbaşkanımız sınırların yalnızca topraklar olmadığını; bizim “Mavi Vatan”ımızın olduğunu bize hatırlatarak; bu mavi vatanda kendi kaynaklarımızı halkımızın kullanımına sundu. Mavi vatan projesi ile şu an kendi öz vatanımızda kendi doğal gazımızı çıkartıp konutlara ücretsiz bir şekilde kullanımına sunduğunu” söyledi.

14 Mayıs seçimlerinin hem milli hem de manevi bir önem taşıdığını belirten Uzkurt “kendi öz kaynaklarını kendisi çıkarıp, vatandaşlarının kullanımına sunan bir yönetime mi teslim edecek bu ülkeyi; yoksa Mavi vatan projesini gereksiz gören bir yönetime mi teslim edecek?” Açıklamalarında bulundur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.