DOLAR 32,5046
EURO 34,6380
ALTIN 2.492,50
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 25°C
Az Bulutlu
Niğde
25°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 23°C
Cum 19°C
Cts 19°C

GERÇEK SÜLEYMANLILAR(SÜLEYMANCILAR)HANGİ PARTİYE OY VERMELİ?!

05.05.2023
283
A+
A-

14 Mayıs günü sandık başına gidenler rutin bir işlemle Milletvekili ve Cumhurbaşkanını seçmeyecekler.!!!
Yapılacak tercihle Türkiye’nin üstünde oyun kurulan ülke olmaktan kurtularak bölgesinde ulaştığı oyun kurma kabiliyetiyle dengeleri değiştirmesini sağlayanlarına ivme kazandırılarak başlananların sürekli gelişerek yenilenerek devam etmesiyle birlikte kendi kalkınması ve tam bağımsızlığı ile birlikte bölgemiz ile dünya genelindeki mazlum ve mağdurların hamiliğiyle eskiden olduğu gibi ağzına vurularak lokmasının alınmasıyla buna izin verilmemesini sağlayacak barılara kavuşması arasında tercih yapılacak.!!!
Bu tercih de dini kurumların alacakları pozisyonları hem çok önemli hem de bu öneminden dolayı da bir o kadarda istikbalimiz için kıymetlidir.!!!
Meseleye bu günkü yazımızın konusu olan kamuoyunda “Süleymancılar” olarak bilinen mensuplarının ise kendilerine” Sülaymanlı” olarak belirttikleri kurumun 14 Mayıs günü sandığa iradelerini aksettirmelerinin hangi yönde olacağı gerçekten de önemlidir.!!!
Tek Parti döneminde Kur’an’ı Kerim eğitiminin 15 yaşından küçüklere okutulmasının yasaklanması, bu yaşa gelen çocuğun Kur’an’ı kerim eğitimi almasının ise velisinin yazılı talebine bağlanmasıyla Türkiye’de resmen olmasa da milletin 1. adamı Şehit Başbakan Menderes hükümeti döneminde bu yasakların kaldırılmasına kadar fiilen Kur’an’ı eğitimi engellendi.!!!
Bu engellemeye rağmen günümüzde ülkemiz genelinde Yüce kitabımız Kur’an’ı kerimi bilenler ve okuyanlar var ise bu o denemde canları pahasına kitabımızı öğretenler sayesindedir.!!!
Bu gerçeklerden biriside bu uğurda canından, malından tatlı canından vaz geçen, ailesinin başına gelecekleri umursamayarak Allah(c.c.)’ın rızası için ömrünü feda eden.
Yüce kitabımızı bodrumlarda, mağaralarda, tren vagonlarında bir şehirden diğerine giden yolcunun biletini alarak, boş küfeyi sırtına yüklediği hamala parasını ödeyerek yolda giderken Kuran öğreten Rabbimizin samimi kullarından Süleyman Hilmi Tunahan hazretleridir.!!!
SÜLEYMANLILAR ÜZTAZ HAZRETLERİNİN TÜM DİLEKLERİNİ YERİNE GETİRDİĞİ İÇİN OYLARINI AK PARTİYE VERMELİ!!!
Ülkemiz geneliyle birlikte başta batı Avrupa ülkeleri olmak üzere dünyanın birçok yerinde kuruluşları olan kurumun gerçek mensuplarının, yani gerçekten de Süleyman Hilmi Tunahan Hazretlerinin talebesi olanların 14 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem TBMM üyeliklerinde yani Milletvekilliği seçiminde hem bulundukları ülkelerde hem de Türkiye’de sandığa gittiklerinde Ak Partiye oylarını vermeleri gerekir.!!!
Sebebine gelince bizzat Üstaz hazretlerinin Başbakan Menderes’ten yapmaz ise idam edileceğini belirttiğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetleri tarafından yerine getirilmesinden dolayı merhumun samimi talebelerinin tamamının oyları aksi yönde olamaz.!!!
SÜLEYMAN HİLMİ TUNAHAN ADNAN MENERES’E NEDEN “İDAM EDİLECEKSİN” DİYE UYARDI?!!!
Konunun daha iyi anlaşılabilmesi için yazımın altında linkini paylaşacağım bu konudaki gerçekleri gelin konuyu yaşayanlardan birlikte öğrenelim;
“2000’li yılların başında bir yaz günüydü.
Vazifeli olduğum Tatvan Saadet Camii içinde Sıbyanların dersindeyken birisi Camii içerisine girdi ve dedi ki “Hocam dışarıda sarıklı, sakallı bir zat sizi çağırıyor.” Çıktım baktım ki Bitlis’imizin Nurşen(Güroymak) ilçesinden Şeyh Abdurrahman Taği (k.s) ailesinden birisi.
Yanına vardım.
Selam ve hasbihâlden sonra bana sordu; “Sen Mela (Molla/ Hoca) Mesut musun?”
Ben de, “evet” dedim. Ardından, “Sen Süleymancı mısın?”diye sordu.
Ben de, “Hayır efendim. Ben Süleymanlıyım; elhamdülillah! ”deyince,
“Süleymancı nedir? Süleymanlı nedir?” diye sordu.
Cevaben: “Süleymancı din, mezhep, meşrep v.s manalara gelmesi muhtemel bir durumdur.
Fakat Süleymanlılık bir aidiyettir.
Bizim dinimiz İslam, mezhebimiz Ehl-i Sünnet vel-Cemaat, meşrebimiz Nakşîliktir.
Hem Süleymanlılık Kamil ve Mükemmel bir Mürşide intisaptır.” dedim.
Bu sözlerime daha çok memnun oldu.
Bu gün yerimizin dolması nedeniyle yazacaklarımı tamamlayamadım.
Mevla’mız izin verirse sizin de hoş görünüze sığınarak devamın 7 Mayıs Pazar günü yayınlayacağım.
Hakkın rızası için okunarak ortaya konan somut gerçeklerin ilgililer tarafından görülerek bunun gereğinin yapılması ve yaptırılması aksinden ise kaçınılması için takibi dileğiyle.
Cumamız mübarek olsun.
Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Devamı 7 Mayıs Pazar’a.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.