DOLAR 32,5658
EURO 34,9692
ALTIN 2.418,00
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 27°C
Az Bulutlu
Niğde
27°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 23°C
Paz 23°C

Vali Koç vatandaşı dinledi

Vali Koç vatandaşı dinledi
05.05.2023
122
A+
A-

Niğde Valiliği’nde bulanan Açık Kapı biriminde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Mustafa Koç, sorun ve talepleri dinledi.

İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığınca yürütülen ve vatandaş odaklı bir hizmet olarak2018 yılından bugüne kadar Niğde Valiliği girişinde bulunan “Açık Kapı” birimini ziyaret eden Vali Mustafa Koç, Açık kapı birimine gelen başvurularının yüzde 99 ‘unun sonuçlandırıldığını belirtti.
Açık Kapı vatandaşla en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılması amacıyla oluşturulduğunu ifade eden Vali Koç, Vatandaşlarımız Açık Kapı Şube Müdürlüğümüze sözlü ve yazılı olarak talep ve şikayetlerini iletebildiği gibi www.acikkapi.gov.tr web sitesi, mobil uygulama ve elektronik ortamda e-devlet üzerinden de müracaat edebilmekte olup, ilgili birimlere yönlendirilen başvurular 7 iş günü içerisinde sonuçlandırılarak başvuru sahibine mesaj yoluyla bilgilendirme yapılmaktadır.
Vali Koç; “Devlet ile Vatandaş arasındaki diyaloğu en üst seviyeye taşıyabilmek amacıyla İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığınca yürütülen ve vatandaş odaklı bir hizmet olan “Açık Kapı” Projesi uygulamalı olarak Niğde Valiliği giriş katında 14 Mayıs 2018 tarihinde vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştu. Başvuruları vatandaş memnuniyetini ön planda tutarak 7 iş günü içerisinde sonuçlandırıyoruz. Başvurularımız ağırlıklı olarak yerel yönetimler, sosyal hizmetler ve eğitim başlıklarından gelmektedir. Vatandaşlarımız Kamuya İlişkin İstek, Öneri ve Şikayetleri İçin Gelip Açık Kapı’ya Müracaat Edebilir.” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.