DOLAR 32,4979
EURO 34,9774
ALTIN 2.431,80
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 26°C
Az Bulutlu
Niğde
26°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 23°C
Pts 20°C

OY’UM VATANIN BİRLİĞİ,TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE DEMOKRAT VE SİVİL ANAYASA’YA !!!

13.05.2023
242
A+
A-

Bu gün 13 Mayıs 2023. Cumartesi.

Yani Türkiye’nin kendi kaderine karar verilecek olan Cumhurbaşkanlığı ile 28. dönem TBMM’si üyelerini seçmek için sandığa gitmemizin bir gün öncesi.

Yarına kadar ömrümüz olursa, bizim gibi ömrü olanlardan hastalık veya başkaca bir engeli bulunmayan onlarca milyon seçmenle iktidar olarak ülkemizi yönetmesini istediğimiz Cumhurbaşkanını seçmek ve ilimiz milletvekilliğine kimin layık olduğuna karar vermek için sandığa gideceğiz.

14 MAYIS SEÇİMLERİNE TÜRKİYE’NİN İSTİKBALİ OLAN TAM SİVİL ANAYASA İÇİN SANDIĞA GİDECEĞİM!

Sizi bilmem fakat nasip olur ve O saate yetişebilirsem sağlık yönünden de sandığa gitmeme engel bir durum olmaz ise 2002’den bu yana yapılan tüm genel ve mahalli seçimlerle iki anayasa referandum ve Cumhurbaşkanın millet tarafından seçilmesiyle, ülkemizin krizler gebe parlamenter sistemi yerine Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemine geçiş oylamasında olduğu gibi kendi irademle ülkemizin istikbali için ailemle birlikte düğüne bayrama gider gibi sandığa gideceğim.

Bunu her hangi bir partinin üyesi olduğum, bu partiden maddi veya manevi kişisel çıkarım olduğu için değil.

Milletimize ve milletimizin değerlerine karşı olanlarla, onların geçmişteki bilinen yaşanan zorba, çağ dışı inanç ve fikre baskıcı yöntemlerinin aksine medeni şekilde milletin gerçek hâkimiyetinin sağlanması.

Ülkemizin üstünde oyun kurulan değil daima mazlum ve mağdurların yanında bulunan atalarımızın adaletle oyun kuran durumundaki gibi oyun kuran ülke olmamız için.

Ülkemizi Cunta Anayasasından kurtararak inanca ve fikirlere saygılı tam sivil ve tam demokrat yeni anayasanın yapılması için gideceğim.

PERDENİN ARKASINA GEÇTİĞİMDE SİYASİ TAASSUPLA DEĞİL ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİ DÜŞÜNECEĞİM!!!

Oy pusulasını alıp kabine geçtiğimde statükoyu savunanlarla, milleti savunanlar arasında tercih yaparak dini ve milli değerlerimizle birlik ve dirliğimizi sevenleri desteklemek için Besmele çekerek evet mührünü pusulaya basacağım.!

VATANINI MİLLETİNİ SEVEN HERKES SANDIK BAŞINA!

Benim gibi ülkemizin birlik ve dirliğini savunan, güzel Türkiye’mizin Dünya durdukça müstakili yetini ve hürriyetinin maddi ve manevi yönden sürekli gelişerek üstünde oyun kurulan değil, bölgemiz ile dünya genelinde adaletle oyun kurmasını isteyen milletimizin medeni milletlerin sahip olduğu tüm maddi ve manevi hak ve hürriyetlere kavuşmasını isteyenlerde.

Güçlü bir iktidar ve bunun sigortası olan milli çıkarlarımızdan asla ve asla taviz vermeyen hükümetin yaptığı iyi çalışmaları destekleyen, yanlışlarına ise karşı çıkan güçlü bir muhalefetin gerçekleşmesini isteyenlerde sandığa gitmeyi ihmal etmemeli.

KUR’AN,EZAN, BAYRAKLA NAMUSUNU SEVENLER”HAYDİ SANDIĞI OYLARIMIZA PATLATMAYA KOŞALIM!”

İstiklal şairimiz merhum Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşımızda” Bu Ezanlar ki Şahadetleri Dinimin Temeli Ebedi Yurdumun Üstünde Benim İnlemeli.” diye tarif ettiği dinimizin direği olan Namaz ibadetine müminleri çağıran davet olan Ezan ‘ı Muhammedi yenin minarelerimizden kıyamete kadar dinmemesini ve kıyamet kopuncaya kadar en gür şekilde okunmasını seven, isteyen ve savunanlarda.

Hilali yüce dinimiz İslam’ı, Yıldızı ise Yüce dinimizin önderi Efendimiz son Peygamber Hz. Muhammed(S.A.V.)’ i temsil eden, zeminindeki kırmızılığı ise ilk insan ve ilk Peygamber Hz. Adem(A.S.) atamızdan bu yana akan tüm Müslüman Şehit ve Gazilerinin kanını temsil eden Osmanlı İslam Halifeliğinin bayrağıyken bu cihan devletinin külleri üstüne kurulan ülkemiz Türkiye Cumhuriyet ininde de aynen kabul ettiği Ay Yıldızlı Al Bayrağımızı sözde değil de özde sevenler.

Bu güzel bayrak için canını, kanını seve, seve verme mefkûresine sahip olanlar.

Mahremimize na mahrem eli değmemesi için tarih boyunca Şehit olan, Gazilik mertebesine erişen binler ve on binlerin yakın tarihimizdeki kahramanlarını seven ve onları daima hayır dualarıyla ananlar.

İzmir li meslektaşımız ”Teşkilatı Mahsusa’nın başarılı elemanı Gazeteci Hasan Tahsin, Kahraman Maraşlı Sütçü İmam, Antebe Gazilik unvanı verdirilmesini sağlayan şanlı mücadelenin pimini çekilmesine vesile olan Şehit Kamil ve diğer ecdadımız gibi aynı şekilde mahremimize, yani namusumuza namussuzların elinin değmemesini verdikleri maddi ve manevi mücadeleyle engelleyenlerin ruhunu taşıyanları destekleyenlerde haydi sandığa.

Yarınki seçimin milletimiz ile birlikte bize umudunu bağlayan Müslümanlar ile tüm mazlum ve mağdurların umutlarının daima zinde olmasını sağlayacak bir sonuca ulaşılması ve seçim esnasında hiç kimseyi kırmadan, dökmeden, provokasyonlara, pirim vermeden sandık görevlileriyle güvenlik kuvvetlerimizin talimatlarına uyarak medeni şekilde irademizi ”Sefer bizden zafer Allah(c.c.)’tan” inancıyla sandıkta çekeceğimiz besmele ile yerine getirdikten sonra sonuçları takip etmek için ev veya iş yerlerimize gidilmesi dileğiyle.

Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.