DOLAR 32,3382
EURO 35,1168
ALTIN 2.233,72
BIST 8.728,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 14°C
Az Bulutlu
Niğde
14°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 4°C
Cum 5°C
Cts 10°C

NiTSO ve NTB’ den M. RifatHisarcıklıoğlu’na Destek

NiTSO ve NTB’ den M. RifatHisarcıklıoğlu’na Destek
01.06.2023
141
A+
A-

TOBB 79.Genel Kurulu’na Niğde Ticaret ve Sanayi Odası(NiTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu, NiTSO Meclis Başkanı Serdar Ecemiş Niğde Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Uyanık, NTB Meclis Başkanı Haluk Çakmak, NTB TOBB Genel Kurulu DelegesiAyhan Birimkatılım sağladı.

TOBB 79. Genel Kurulu kapsamında, TOBB Genel Kurul Divanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, Konseyler, oda, borsa başkanları ve delegeler birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda saygı duruşunda bulundu.

Anıtkabir ziyaretinin ardından TOBB Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni düzenlendi.TOBB Başkanı M.RifatHisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni’ne, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Bakanlar, TOBB delegeleri ve TOBB camiasının temsilcileri katılım sağladı.

Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu,  Niğde Ticaret ve Sanayi Odası  ve Niğde Ticaret Borsası olarak TOBB Genel Kurulu’na tek aday olarak seçimlere giden M. RifatHisarcıklıoğlu’nu her zaman olduğu gibi bu dönemde de desteklediklerini belirterek, Birliğimiz öncülüğünde ilimize ve ülkemize katma değer oluşturacak çalışmalara imza atmaya devam edeceklerini ve bu doğrultuda Birlik Başkanımız Sayın M.RifatHisarcıklıoğlu’na ve oluşan yeni Yönetim Kurulu’na başarılar dileriz.’’ dedi.

  1. TOGG Niğde Ticaret ve Sanayi Odası’na Geliyor

TOBB 79. Genel Kurulu’nda TOGG talep eden oda ve borsalar arasında kura çekimi düzenlendi.  TOBB Genel Kurulu’nda düzenlenen Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG’ un çekilişinde 86 numarayı çeken Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde ülkemizin ilk yerli ve milli otomobili TOGG’un çekilişine katılım sağladık. Türkiye’mizin 100. Yılında 86 numaralı kurayı çektik. Şehrimize, üyelerimize ve Odamıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.