DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 24°C
Az Bulutlu
Niğde
24°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 19°C
Sal 22°C
Çar 21°C

NÖHÜ’den Tarım İşçilerine Büyük Müjde

NÖHÜ’den Tarım İşçilerine Büyük Müjde
02.06.2023
121
A+
A-

Niğde Ömer HalisdemirÜniversitesi ile Tarım-İş Sendikası arasında yapılan ek protokol ile tarım işçilerimize 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere %45 oranında zam gerçekleştirildi.Protokol öncesi tarım işçileriyle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu ve yönetim kadromuz, bir süre işçilerimizle sohbet ederek talepleri dinlediler.

Toplantıda açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, “Üniversite yönetimi olarak tüm işçilerimizin emeklerinin korunması ve kendilerine refah içinde bir yaşam sunabilmek adına maddi desteğin sağlanması hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün yapacağımız ek protokol de buna en açık örnekler arasında yer almaktadır. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi yönetimi için her personel aynı derecede önemli ve kıymetlidir.” dedi.

Toplantının Ardından Ek Protokol İmzalandı

Toplantının ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamdi Doğan ve Tarım-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı RecebKocapiçak, tarım işçilerimizi sevindiren protokolü imzaladılar.Protokol imza töreni ardından açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, protokolün herkes için hayırlı olmasını temenni etti.Tarım-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı RecebKocapiçak ise protokolün imzalanmasında büyük emekler veren ve işçilerimizden desteğini esirgemeyen Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu’ya teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.