DOLAR 32,3968
EURO 34,6186
ALTIN 2.392,64
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 19°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
19°C
Hafif Yağmurlu
Çar 21°C
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 14°C

ERZİNCAN’DA 4 GÜNDÜR BAYRAM VAR!!!

21.08.2023
341
A+
A-

Erzincan’ın bayramı 3 gün önce başladı.
Bu günle birlikte 4 gündür bayram var.
Bir şey nasıl başlarsa öyle gider denir ya!
Erzincan’ın bayramı göreve başlanan günün ülkemizi işgalden kurtaran zaferi kazan TBMM’sinin açıldığı 23 Nisan 1920 ‘deki gibi adına yüce kitabımız Kur’an-ı Kerimde müstakil bir sure bulunan Cuma günü olması bu ilimize çifte bayram yaşattı.
Grevine Cuma günü yani biz Müslümanların haftalık bayramı günümüzde başladığından evvel Allah(c.c.)’ın izniyle ilimizdeki 3 yılı aşan süredeki başarı destanları göz önüne alındığında, yaptıklarının da yapacaklarının teminatı olacağı göz önüne alındığında Cuma günü başlayan görevinin her gününün bu vilayetimiz için bayram olacağından kimsenin şüphesi olmasın.!
YÜKSEL ÖZDEN’İN SAMİMİYETİNİ GÖSTERDİĞİNDEN BUNDAN SONRAKİ YAZILARIMDA ONU ÖRNEK VERECEĞİM!
Erzincan da bayramın başlamasına sebep olan ve görev yaptığı her gününde başaracaklarıyla bayram olmasını sağlayacak olan bu güzel ilimizin yeni Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu’dur.!!!
Aydoğdu göreve başlamadan ve görevinin yarısını geçmesine kadar yazdığım haberlerde ve köşe yazılarımda hep Aksaray’ın efsane Mülkiyelisi Kaymakam Yüksel Özden’den bahseder ve çeşitli sebeplerden çok kısa zaman görev yapmaları nedeniyle istediklerini başaramayanları tenzih ederek “Görev yapan tüm Valileri toplayın bir Yüksel Özden etmez” diye belirtirdim.
Vali Aydoğdu’nun motive ettiği arkadaşlarıyla gecesini gündüzüne katmasıyla ilimizdeki her meseleye ve her konuya yaşayanların yedisinden yetmiş yedisine kadarki herkese dokunmasıyla, Aksaray kazan kendisi kepçe misali ayak basmadık yer, çare bulamadığı sıkıntının olmamasıyla oluşan başarısı ile dönemine kadar görev yapan Valiler içinde Kaymakam Yüksel Özden’in samimiyeti ve bu samimiyetle muazzam hizmetlerin alınmasını sağlayan ve bundan sonra yazılarımda örnek olarak kendisini vereceğim bir efsane Vali oldu.
EVVEL ALLAH(C.C.)’IN İZNİYLE YETERLİ ZAMAN VERİLDİĞİNDE AYDOĞDU RAHATLIKLA 2. YAZICIOĞLU OLACAK!!!
Aksaraylılar olarak kesintisiz olarak 3 yılı aşan enerjisi ve samimiyetine ve bu samimiyetinden gelen başarı destanına şahit olduğumuz Erzincan’a atanmasıyla kendilerine hizmet etmediği akmaz kokmaz tipler ve çıkar grupları dışında herkesi derinden üzen Aydoğdu’nun bu samimiyet ve enerjiyle Mevla’mızın izniyle başaramayacağı hiçbir şey yok.
Erzincan’ın iktidar ve muhalefet siyasetçileri, mahalli seçilmişleri, Meslek Odaları, STK yetkilileriyle kanaat önderleriyle medya mensuplarının kendisine samimi olarak destek olmaları.
Destek olmayanların ise köstek olmamalarıyla ve yeterli çalışma süresi verilmesiyle orta vadede 1991-1999 yılları arasında bu ilimizde görev yapan ve başardıklarıyla milletimizin gönlüne giren Vali merhum Recep Yazıcıoğlu’nun başarısına çok rahatlıkla ulaşır.
Ardından ise Aksaray’da gerçekleştirdikleriyle Yüksel Özden’in samimiyetine ulaştığı hatta il imkanlarını verimli kullanmasıyla geçtiği gibi Aksaray’da elde ettiği tecrübelerinin de katkısıyla merhum Recep Yazıcıoğlu’nu da aşacağından şüphem olmayan Doç. Dr. Vali Hamza Aydoğdu’nun Erzincan’da görev yapacağı her gün bu ilimiz için bu nedenle bayram olacak.
Erzincanlı kardeşlerimizin bilgi ve tecrübesiyle harmanlayarak samimiyetiyle birleştirdiği bitmez enerjisiyle Aksaray’da başardıklarının da tecrübesiyle memleketlerini zirveye çıkarması için kendisine her yönden yardımcı olmaları dileğiyle kıymetli Hamza Valime Mevla’mızdan vatanımız ve milletimiz için planladığı tüm başarıları bahşetmesi niyazıyla tebrik ediyor bahtının açık olmasını niyaz ediyorum.
Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.