DOLAR 32,9449
EURO 35,7631
ALTIN 2.529,53
BIST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 27°C
Parçalı Bulutlu
Niğde
27°C
Parçalı Bulutlu
Paz 30°C
Pts 29°C
Sal 28°C
Çar 28°C

MÜKEMMEL BELEDİYECİLİK ESKİ BAŞKANLARIN EKSİ-ARTI ANALİZİYLE İYİNİN UYGULANMASINDA!

10.06.2024
64
A+
A-

Bu konuda 26.12.2019 Perşembe günü

”*MÜKEMMEL İLE MODERN VE KATILIMCI BELEDİYECİLİK İÇİN BAŞKAN DİNÇER ESKİ BAŞKANLARIN ARTI VE EKSİLERİNDENDE MUTLAKA FAYDALANMALI!!!” başlığı altında;

Atalarımızın ” Mutlu ati maziden geçer” demelerinin sebebi her hangi bir işi yapacak kişinin yapacağı işin geçmişi ile ilgili araştırma yapmadan, geçmişte yapılan hatalar veya başarılardan ders almadan gözü kapalı olarak bilinçsiz şekilde işe girişirse başarı şansının olmayacağı olsa bile bunun az olacağı.

Başarılı olunsa bile deneme yanılmayla başarıya ulaşıldığında çoğu zaman elde edilen başarının verilen zahmete değmeyeceğidir.!!!

“MAZİYE HAKİM OLAN İSTİKBALEDE HAKİM OLUR”!!!

Oysa ara başlığa aldığım sözün gereği yapılır ve yapılacak iş için geçmişte iyi bir şekilde araştırma yapılırsa.

Geçmişte aynı işi yapanların çalışmalarından da faydalanılırsa hem işe sıfırdan başlanmaz, hem de daha önce ki aynı işin negatiflikleri de göz önüne alınarak bundan alınacak dersle olumsuzluklardan uzak durulacağı için yapılacak işin hem başarısı, hem kalitesinin yanında aynı zamanda da maliyetiyle zamanı da kısaltılmış olur.

BAŞARININ KATMERLENMESİ İÇİN ESKİ BELEDİYE BAŞKANLARININ

EKSİ VE ARTILARINDANDA MUTLAKA HER KONUDA FAYDALANILMALI!!!

Aksaray’ın imkânlarının en iyi şekilde verimli olarak kullanılması için daha önce Şehrimizde Belediye Başkanlığı yapanların tecrübelerinden ve yaptıkları hizmetlerin başarıları ve başarısızlıklarından da faydalanılmalı.

Bu çerçevede Evren Dinçer Başkan ve ekibi tarafından kendilerinden öncekinden başlanarak en azından Mehmet Dalkılıç da dahil o döneme kadarki Aksaray Belediye Başkanlarının dönemindeki artıları ve eksileri objektif altına alınarak masaya yatırılmalı.

5 YILLIK PLAN YAPILIRKEN ESKİ BAŞKANLAR ZİYARET EDİLEREK PLANLA İLGİLİ GÖRÜŞLERİ ALINMALI!!!

Bu dönemde yapılacak hizmetlerin daha az zaman ve mümkün olan en az maliyetle gerçekleştirilebilmesi için Aksaray’da şimdiye kadar Belediye Başkanlığı yapanların yaşayanlarından Belediye Özel kalem müdürlüğü tarafından başkan adına randevu alınarak kendileri ziyaret edilerek yapılacaklar anlatılmalı.

Bu hizmetlerin başarısı için kendilerinin de yardımları talep edilmeli.

ESKİ BELEDİYE BAŞKANLARINA BELEDİYE İÇİNDE UYGUN ÇALIŞMA ORTAMI HAZIRLANMALI

Yapılacak hizmetlerin başarısının yanında ahde vefanın gereği yapılarak şehrimizde şimdiye kadar yapılmayan bir uygulama gerçekleştirilerek Belediye binasında veya Belediyeye ait bir mekanda eski Belediye başkanlarının isterlerse gelip devamlı olarak çalışabilecekleri, bu çalışmalarda kendilerine sekreterlik ve müstahdemlik hizmeti de verilecek şekilde bir yer oluşturulmalı.

İsteyen eski Belediye Başkanı her türlü rahatı da sağlanacak fiziki özelliği olacak bu yerde gereğinde gelip çalışmalı, Belediye Başkanına fahri danışmanlık hizmeti vermeleri sağlanmalı.

Eski Belediye Başkanlarının başlattığı hizmetlerin tamamlanmasından sonra yapılacak açılışlara da katılmaları sağlanarak şimdiye kadarki vefasızlığın yerine ahde vefanın gereğinin yerine getirilmesi dileğiyle.” Şeklinde dile getirdiğimin gereğinin Aksaray’ımızın mutlu istikbali için Başkan Dr. Evren Dinçer ve ekibine kalfalık döneminde nasip olması dileğiyle,

Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.