DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 22°C
Az Bulutlu
Niğde
22°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 19°C

 TÜRKİYE MEDYASININ NABZI AKSARAYDA ATACAK!

11.06.2023
153
A+
A-

 Aksaray Valiliği, Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği(TİGAD),Aksaray Üniversitesi İletişim Fakültesiyle TİGAD’ ın Aksaray il temsilciliği tarafından 16,17 ve 18 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan, Aksaray medyasının ise tamamına yakını tarafından desteklenen etkinliğe İstanbul merkezli Türkiye’nin önemli TV, Gazete ve İnternet gazeteleri yetkilileri ve temsilcileriyle TİGAD ’ın Türkiye’nin dört bir yanında il temsilcileri katılacak.

   3 gün sürecek etkinlik 16 Haziran Cuma günü ASÜ de İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Selahattin Çavuş’un oturum başkanlığını yapacağı “Yeni Nesil Gazetecilik Konferansı” ile başlayacak.

TİGAD Genel Başkanı Gazeteci-Yazar Okangeçgel ve Aksaray İl Temsilcisi Ali Genç’ten yapılan açıklamada;

Konferansa haberler.com ve sondakika.com haber siteleri Genel Yayın Yönetmeni Av. Bedia Teymur, Gazeteci Yazar Latif Şimşek, Kanal 7 Haber Spikeri Meryem Nas, İHA İstanbul Anadolu Yakası Bölge Müdürü Mustafa Biçer, Basın Danışmanı ve TV Sunucusu Bahar Erensayın, İçerik Editörü ve TİGAD Genel Sekreteri Uğur Eskier konuşmacı olarak yer alacaklar.

Türkiye’nin dört bir yanından internet gazetecileri, TİGAD il temsilcileri, Aksaray mahalli yazılı, görsel ve işitsel ile internet Medyası mensupları, Aksaray Üniversitesi akademisyenleri ve Türkiye genelinde tanınan ve takip edilen basın mensuplarıyla birlikte Aksaray il protokolü, siyasiler, Meslek Odaları ile STK yetkililerinin bir araya gelecekleri toplantıda konuşmacılar “ Gelenekselden dijitale geçiş sürecinde olan gazeteciliğin durumu, hedefleri, sorunları” konularını masaya yatıracaklar.

İnternet haberciliği ve hukuki süreçler, dijital medya yazarlığının geleneksel medyaya göre toplumdaki etkinliği, ihbar hattı ve TV gazeteciliği, ajans haberciliği, geleneksel ve dijital medyanın markalar üzerindeki rolü ve etkileri, sosyal medya gazeteciliği ve içerik üretimi konularda konferansın ana eksenini oluşturuyor.

MEDYA MENSUPLAR VE AKSARAY MEDYASI 2 GÜN İLİN TARİHİ VE TURİSTİK YERLERİNİ GEZECEKLER

16,17 VE 18 Haziran günü gerçekleşecek ve bir bölümüne Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ile ilin siyasilerinin, Meslek Odaları ve STK yetkilileriyle il birim amirlerinin de katılmaları beklenen Aksaray’ın tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini il temsilcileriyle oturum konuşmacıları olan medya mensuplarıyla birlikte gezecek Aksaray medyası mensuplarının misafirlerle tanışma ve kaynaşma imkanı bulacakları bir etkinlik olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.