DOLAR 32,3921
EURO 34,7978
ALTIN 2.432,62
BIST 10.062,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 22°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 19°C
Çar 21°C
Per 16°C
Cum 18°C

AKSARAY ERDOĞAN’IN VEFA TEŞEKKÜRÜNÜN İÇİNİ DOLDURMASINI BEKLİYOR!!!

12.06.2023
121
A+
A-

Hemşerilerimiz birçok seçimde Türkiye’nin kendi konularındaki en önemli uzmanı ve başkaca unvanlarla aday olup sandığa kadar mangalda kül bırakmayanların seçim gecesi kaybettiklerinin anlaşılmasından sonra kazanmaları için canlarını dişlerine takan arkadaşlarına bile teşekkür etmeyip sırra kadem basanların ve seçimi kazanıp seçildikten sonra vekillik yemini haricinde kürsüde görünmeyenlerin aksine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilimizden kendisine ve Cumhur ittifakına 2002’de başlayıp 21 yıl boyunca verilen desteğin 14-28 Mayıs’ta devam etmesine teşekkürünün ahde vefa örneği olduğunu belirttiler.!!!
Bu ahde vefa için teşekkür eden Aksaraylılar 2002’den günümüze kadar Ak Parti hükümetleri tarafından yapılan yatırımları taktir ettiklerini fakat ilimizden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve şahsında partisiyle Cumhur ittifakına verilen destekle kıyaslandığında yetersizliğini olduğundan teşekkürün içinin doldurularak telafisini istediler.!
AKSARAY’LILARIN ERDOĞAN’A ÇAĞRISI İLİMİZLE BİRLİKTE BÖLGEMİZ VE TÜRKİYE’NİNDE MUTLU İSTİKBALİ İÇİNDİR!!!
Hemşerilerimizin çağrısının gereği yapıldığında ilk bakışta istenenler Aksaray iline yapılıyor gibi görünse de ilimizin coğrafi konumundan gelen merkezi özelliğinden dolayı fiiliyatta yapılacaklar aslında bundan öncede olduğu bölgeye genelde ise Türkiye’ye getirilmiş olacaktır.!!!
Bundan dolayı aşağıda rakamlarla ortaya koyacağım Aksaraylıların 2002 den bu yana 21 yıldır Cumhurbaşkanı Erdoğan ve şahsında partisine verdiği desteğe billboardlara verdiği ilanlarla yaptığı teşekkürün içini doldurduğunda aynı anda tek taşla üç kuşu birden vuracak.
Yani Aksaraylılara sonuncusu 28 Mayıs ta olmak üzere 21 yıldır kendisine ve şahsında partisine verdikleri desteğe karşı yaptığı teşekkürün içini dolduracağı hizmetleri Aksaray ile birlikte ilin coğrafi konumu nedeniyle bölge illerine ve Türkiye’ye de vermiş olacak.
AKSARAY’LILAR 2002 DEN BU YANA YAPILAN TÜM GENEL VE MAHALLİ SEÇİMLERLE, REFERANDUMLARIN YANINDA 4 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE’DE ARALIKSIZ OLARAK ERDOĞAN VE ŞAHSINDA AK PARTİNİN YANINDA OLDULAR!!!
Partinin katıldığı 3 Kasım 2002’deki ilk genel seçiminde Aksaraylılar ilde kullanılan geçerli oyların%48.09’luk oranla 4 Milletvekilinin 4’nüde Ak Parti’ye verdiler.
2004 Mahalli seçimlerinde ise Aksaray merkez ilçesi ile birlikte 2 ilçeyle ile bağlı 27 belde Ak Partiden seçimi kazandı. Şu anda merkez ilçenin yanı sıra 5 ilçe Belediyesi Ak Partide iken 1’ise ittifakın ortağı MHP’de.
O günden bu yana Aksaraylıların önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ve şahsında Ak Parti’ye Cumhur ittifakından sonra ise kendisiyle Bahçeli’nin şahsında Cumhur ittifakını oluşturan partilere verilen desteğini de aynı şekilde mahalli ve genel seçimlerle Referandumların yanında Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de aralıksız sürdürdüler.
Aksaraylılar bu desteklerini 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 1. Turu ve 28. Dönem milletvekilliği seçiminde Cumhur ittifakını oluşturan Ak Parti’ye%44.13,MHP’ye% 21.01, Yeniden Refah Partisi’ne % 2.58 ve BBP’ ye ise %2.10 ile toplamda Cumhur ittifakına %70 civarındaki oy ile ilin 4 vekilinden 2 sini Ak Partinin,1’nin ise MHP tarafından kazanılmasını sağladılar.
AKSARAY’IN 1.TURDA ERDOĞAN’A %71.53 OLAN OY’U 2.TURDU 4 PUANLIK ARTIŞLA DESTEK %75’E ÇIKARTILDI!
2002’nin 3 Kasım’ında yapılan genel seçimle Aksaraylıların Cumhurbaşkanı Erdoğan ve şahsında 21 yıl boyunca yapılan tüm mahalli ile genel seçimlerle referandumlardaki destekleri 14 ve 28 Mayıs ’tada devam etti.
14 Mayıs’ta yapılan 1. Tur Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Aksaraylıların Erdoğan’a desteği %71.53’le devam ederken, seçimin 2. Tura kamasıyla 28 Mayıs günü sandıktan çıkan destek %4 lük artışla 75.38’e yükseldi.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AKSARAY-ULUKIŞLA DEMİRYOLU,5 SENE SONRA AÇILACAK HAVA İLMANI,E.90’IN OTOBANDAN EN AZ ŞEKİLDE ETKİLENECEK TEDBİRLER VE YENİ BİR HASTANEYLE TEŞEKKÜRÜNÜN İÇİNİ DOLDURSUN!
Yazının 1. paragrafında da belirtildiği gibi vefasızların aksine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Billboardlara verdiği teşekkürle gösterdiği vefasını taktir eden Aksaraylılar bu teşekkürün içinin mutlaka hizmetlerle oldurulmasını.
Bunun için öncelikle hükümetin 2004’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ise 2011’den bu yana sözü olan Aksaray-Ulukışla demiryolu ihalesinin zaman geçirilmeden bitim tarihide belli olacak şekilde yapılmasını.
Aksaray ve Aksaray’ın yanı sıra etrafında bulunan Ereğli, Altunhisar, Ulukışla, Şereflikoçhisar ,Kulu, Cihanbeyli ve Haymana ilçelerinin de can damarı olan, güzergah boyunca hizmet veren tesislerde 75.000 kişiye ekmek götüren 15000 çalışan bulunan E.90 Karayolunun Ankara-Niğde Otobanından en az şekilde etkilenmesini sağlayacak 7 Şubat 2017 günü dönemin Ulaştırma bakanı Ahmet Arslan onaylı tedbirlerin alınması.
İl merkezi ile 3 ilçesindeki OSB’lerde yapılan yatırımlarla sanayisi hızla gelişen Aksaray’ın 5 yıl sonra bir havalimanını çalıştıracak yolcuya yetişeceğinden 5 yıl sonra açılacak şekilde bir hava limanının ve ihtiyacı karşılayamayan Araştırma hastanesinin yanında birde zaman geçirilmeden yeni bir Devlet Hastanesinin yapılmasının planlanmasını istiyorlar.
Aksaraylıların bu haklı isteklerinin gereğinin en kısa zamanda yapılarak 21 yıldır eksilmeyen desteğe karşı Erdoğan’ın yaptığı i teşekkürünün içini doldurulması dileğiyle. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.