DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 22°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
22°C
Hafif Yağmurlu
Pts 21°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 18°C

Hemşirelik ve ebelik öğrencileri ant içti

Hemşirelik ve ebelik öğrencileri ant içti
13.06.2023
115
A+
A-

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Zübeyde Hanım Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik ve Hemşirelik Bölümü 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Ant İçme Töreni gerçekleştirildi. Törende 88 Hemşirelik ve 60 Ebelik Bölümü öğrencisi ant içerek mesleklerine adım attı.


Rektör Vekili Prof. Dr. Hamdi Doğan’ın katılımıyla Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen tören öğrencilerimizin aileleri tarafından yoğun bir ilgiyle takip edildi.
Ebelik ve Hemşirelik Bölümü öğrencileri temsilen mezun öğrenciler tarafından yapılan açılış konuşmaları ile başlayan Ant İçme Töreni’nde bir konuşma yapan Rektör Vekili Prof. Dr. Hamdi Doğan, Ebelik ve Hemşirelik mesleklerinin önemine değinerek Üniversite’den aldıkları nitelikli eğitimle mezun olan ve yurdumuzun dört bir yanında görev yapacak öğrencilerimizi tebrik etti.
Rektör Vekili Prof. Dr. Hamdi Doğan açıklamalarının devamında ailelerin öğrencilere eğitim sürecinde sağladıkları kıymetli destekler dolayısıyla teşekkür ederek öğrencilerimizin mezuniyetlerinin hayırlı olmasını temenni etti.
Programda açıklamalarda bulunan Zübeyde Hanım Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nil Bağrıaçık konuşmasına mesleki değerlere sahip mezunlar yetiştirmenin gururunu yaşadıklarını ifade ederek öğrencilerimizin mezuniyetinde emeği geçen tüm personelimize ve Üniversite yönetimimize teşekkürlerini iletti. Güçlü bir sağlık sisteminin oldukça önemli olduğunu sözlerine ekleyen Prof. Dr. Nil Bağrıaçık ülkemizde meydana gelen depremde hayatını kaybedenleri anarak ve rahmet dileyerek açıklamalarını sonlandırdı.
Tören, Üniversitemiz Konservatuvar öğrencileri tarafından gerçekleştirilen konser, Ebelik ve Hemşirelik Bölümü öğrencilerimizin ant içmesi ve kep atmalarının ardından son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.