DOLAR 32,3920
EURO 34,7866
ALTIN 2.434,96
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 21°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
21°C
Hafif Yağmurlu
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 17°C
Cum 18°C

Veteranlar’dan futbol şöleni

Veteranlar’dan futbol şöleni
11.07.2023
109
A+
A-

Niğde Belediyesi ve Niğde Veteranlar Spor Kulübü tarafından Bucakçayır Spor Tesislerinde “Veteranlar Yaz Şenlikleri “yapıldı, çevre illerden de katılımın olduğu şenlikler bir futbol şölenine sahne oldu.

Niğde Veteranlar Spor Kulübü ve Niğde Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen yaz şenlikleri, Bucakçayır Stadyumu’nda gerçekleştirildi. Bu etkinlik, veteran sporcuları bir araya getirerek hem spor yapma hem de sosyal etkileşim imkânı sağladı.

BELEDİYE OLARAK HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERDİK

Şenliklerin açılışında bir konuşma gerçekleştiren Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Niğde Veteranlar Spor Kulübümüzün düzenlediği ülke genelinden 8 takımın katıldığı ‘Veteran Yaz Şenlikleri’ turnuvasına katılmaktan dolayı çok mutluyum. Bu futbol şölenine Niğde Belediyesi olarak her türlü desteği verdik ve vermeye devam edeceğiz. Turnuvamız 2 gün sürecek inşallah, Turnuvaya çevre illerin takımlarının yanı sıra, 6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenen illerimizden de katılım olacak. “dedi.

SPOR DAYANIŞMAYI GÜÇLENDİRİR

“Veteranlar yaz şenlikleri, veteran sporcular arasındaki dayanışmayı güçlendirmek ve sporun yaşam boyu sürdürülmesini teşvik etmek amacıyla düzenlenmektedir. “ diyen Başkan Özdemir; Bu etkinlikler, sporun yaşam kalitesini artırmaya yönelik bir adım olarak değerlendirilmektedir. Böylesine güzel bir günde dostluğun ve kardeşliğin taçlandığı bir turnuvayı düzenleyen arkadaşlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyor böyle bir sosyal sorumluluk projesi ve çalışmasına imza attığı için kutluyorum.  Biz Niğde Belediyesi olarak sporun birçok faydasını bildiğimiz için her branşını destekliyor ve teşvik ediyoruz. Bu nedenle veteranlar turnuvasının yapılmasını şehrimiz açısından önemli görüyor ve bugün sizlerle birlikte ilk maçın startını veriyoruz. Hepinizin bildiği üzere sağlıklı yaşam için hareket etmek lazım, spor yapmak lazım. Ben bu turnuvaya katılan tüm dostları tebrik ederken, dostlu ve kaynaşmaya vesile olması temennisiyle başarılar diliyorum.” dedi.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.