DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 21°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 19°C
Çar 21°C
Per 18°C

Belediye Başkanı Özdemir’in 10 Kasım Mesajı

Belediye Başkanı Özdemir’in 10 Kasım Mesajı
08.11.2023
83
A+
A-

 

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85.yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

“Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85. yılında minnet ve rahmetle anıyoruz.” Diyen Başkan Özdemir mesajında;

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 85. yılında saygı, özlem ve minnetle anıyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliği ve vizyonu sayesinde bizler bugün bağımsız, güçlü ve gelişmiş bir ülkede yaşıyoruz. Atatürk’ün bize bıraktığı mirası korumak ve geliştirmek için her birimiz üzerimize düşen görevleri yerine getirmeliyiz. Onun fikirleri, ilkeleri ve devrimleri bize yol göstermeye devam edecektir.

Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, onların bize emanet ettiği Cumhuriyetimize sahip çıkmaya söz veriyoruz. Türk milleti olarak, Atatürk’ün izinden ayrılmadan, birlik ve beraberlik içinde daha aydınlık bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz. 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü vesilesiyle, tüm vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir gün diliyorum.” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.