DOLAR 32,3720
EURO 34,7986
ALTIN 2.439,34
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 21°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
21°C
Hafif Yağmurlu
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 18°C
Cum 18°C

Niğde’li Hemşerimiz Bayburt’a Çevre İl Müdürü Oldu

06.12.2023
253
A+
A-
Niğde’li Hemşerimiz Bayburt’a Çevre İl Müdürü Oldu

 

Hemşerimiz Demirörs Bayburt İl Müdürü oldu. Niğde’mizin yetiştirdiği kendi alanında başarılara imza atan Niğdeli Bürokratımız Yasemin Demirörs Yücel Bayburt Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü olarak göreve başladı. Hemşerimiz Yasemin Demirörs’ün öz geçmişi şöyle;

1975 yılında Niğde’nin Bor İlçesinde doğan Müdürümüz, İlk ve orta eğitimini Bor’da, lisans eğitimini 1993-1997 yılları arasında Niğde Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Jeoloji Mühendisliği Bölümünde, Yüksek Lisans Eğitimini; Niğde Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde 1999 yılında  tamamlamıştır.

1997 yılında Niğde (mülga) Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde Mühendis olarak başlayan Müdürümüz sırasıyla İmar Afet Şube Müdürlüğü ve Yapı Denetimi ve Yapı Malzemeleri Şube Müdürlüğünde Kontrol Mühendis olarak göreve almıştır.

Niğde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde 2011-2020 tarihleri arasında Bakanlık Oluru ile ÇED ve Çevre İzinleri Şube Müdürü, 2017-2020 tarihleri arasında Valilik Oluru ile Çevre Yönetimi ve Denetimi Şube Müdürü olarak görev yapmıştır.

Bakanlığımızın yapmış olduğu Görevde Yükselme Sınavı sonucunda 18.10.2021 tarihinde Kırşehir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğüne, Çevre Yönetimi ve Denetimi Şube Müdürü olarak atanmıştır.

23.11.2023 tarihli Bakanlığımız Oluru ile Bayburt Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğüne, İl Müdürü olarak görevlendirilmiştir.

Ayrıca; Akkaya Çalıştayı, Enviper Projesi, Sıfır Atık Projesi  ile çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde çalışan Müdürümüz, Evli ve 2 Kız çocuğu annesidir.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.