DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 24°C
Az Bulutlu
Niğde
24°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 21°C
Sal 20°C
Çar 20°C

NİĞDE BELEDİYESİ, KENT GENELİNDE KARLA MÜCADELE ÇALIŞMASI BAŞLATTI

NİĞDE BELEDİYESİ, KENT GENELİNDE KARLA MÜCADELE ÇALIŞMASI BAŞLATTI
31.01.2024
55
A+
A-

BAŞKAN ÖZDEMİR: EKİPLERİMİZ HER AN GÖREV BAŞINDA

Niğde Belediyesine bağlı ekipler, kar yağışının etkili olduğu kent merkezinde, karla mücadele çalışmalarına başladı. Ana arterlerde kar küreme ve tuzlama çalışması yapan ekipler diğer yandan da kaldırımlarda ve ara sokaklara solüsyon atma çalışmalarını sürdürüyor.

Niğde’de de beklenen kar yağışı sabahın erken saatlerinden itibaren başladı. Yoğun kar yağışının etkili olduğu kent merkezinde, Niğde Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşların mağdur olmaması için bulvar, cadde ve sokaklar ile kaldırımlarda; kar küreme, tuzlama ve solüsyon atma çalışmalarına başladı.

 

KARLA MÜCADELE ARAÇLARI GÖREV BAŞINDA

30’u kaldırım ekibi olmak üzere karla mücadelede görev alan çok sayıda personel, 6 adet bıçaklı kar küreme ve tuzlama aracı, 2 solüsyon atma aracı, 2 ATV, 2 JCB ve 1 greyder ile kent genelinde karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

EKİPLER HER AN GÖREVE HAZIR

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, teyakkuz halinde olan karla mücadele ekibinin kar yağışının etkili olmaya başladığı sabahın erken saatlerinden itibaren çalışmalara başladığını belirtti.

Karla mücadele çalışmalarının şehrin her noktasında devam ettiğini ifade eden Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Karla mücadele hazırlıklarını önceki aylarda yapmıştık. Vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için tüm cadde ve sokaklarda kar küreme, tuzlama ve solüsyon çalışmalarına başlandı. Ekiplerimize kolaylıklar diliyorum. Tüm ekiplerimiz, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için günün 24 saati görev başında olacak” dedi.

Karla mücadelede yeterli ekip ve iş makinesi parkına sahip olduklarını belirten Başkan Özdemir, “Kış mevsiminin sorunsuz bir şekilde atlatılması için ekiplerimiz hep teyakkuzda olacak” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.