DOLAR 32,3765
EURO 34,7590
ALTIN 2.432,17
BIST 10.002,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 21°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
21°C
Hafif Yağmurlu
Sal 19°C
Çar 21°C
Per 17°C
Cum 17°C

Niğde’de Off-Road Rüzgarının Bu Yıl Dördüncüsü Esecek

Niğde’de Off-Road Rüzgarının Bu Yıl Dördüncüsü Esecek
04.07.2023
111
A+
A-

 

 Niğde Belediyesi ve Off -Road Kulübü tarafından bu yıl 4. Off-Road Etkinlikleri düzenlenecek.

Niğde Belediyesi ve Nigdoff’un birlikte gerçekleştirileceği yarışma ve gösteri için Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce off -road tutkunu Niğde’de olacak.

Etkinlikler 8 Temmuz Cumartesi günü saat 20:00 da kamp ateşinin yanmasıyla başlayıp, 9 Temmuz Pazar günü saat 17:00’da ödül töreni ile son bulacak. Etkinlikler kapsamında 8 Temmuz Cumartesi günü Saat 20.00’da Ekrem Özüak ve ekibi büyük kamp ateşi eşliğinde konser verecek.

Yarışmalar ise 9 Temmuz Pazar günü Niğde Evleri yanındaki yarış pistinde gerçekleştirilecek.

Bu yıl 4.’sü düzenlenecek olan Off-Road Yarışması için yüzlerce Off-Road tutkunu Niğde’ye gelecek. Bu etkinlik Türkiye’nin dört bir yanındaki off-road tutkunlarını Niğde’de buluşturacak.

Off- Road’cılar 9 Temmuz Pazar günü Niğde Evleri’nde bulunan Niğdoff pist alanında saat 10.00 ile 17.00 arasında 2 kilometre uzunluğundaki çamur, rampa, çukur ve virajlı yolda dereceye girebilmek için kıyasıya bir mücadeleye girecek.

Niğde Belediyesi’nin 4.’sünü düzenleyeceği Off-Road Yarışması, kategorilerinde dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ile son bulacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Off Road deyince akla artık Niğde’miz geliyor. Her sene birbirinden zorlu parkurlarla, eğlenceli etkinliklerle çok sevdiğimiz ve çok eğlendiğimiz 4. Off Road Etkinliklerine tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Ayrıca Niğdoff Kulübü üyelerine bu güzel etkinlikte bizlerle birlikte hareket ettikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.