DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 22°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
22°C
Hafif Yağmurlu
Pts 21°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 18°C

BAŞKAN ÖZDEMİR’DEN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINA İSTİŞARE ZİYARETİ

BAŞKAN ÖZDEMİR’DEN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINA İSTİŞARE ZİYARETİ
06.02.2024
117
A+
A-

BAŞKAN ÖZDEMİR: NİĞDE’Yİ BİRLİKTE YÖNETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, sivil toplum kuruluşlarına (STK) yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.
Kent merkezinde faaliyetlerini sürdüren Birlik ve Odaları ziyaret ederek başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Özdemir, yeni dönemde hayata geçirecekleri projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

 

ODA VE BİRLİKLERE ZİYARET
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretleri kapsamında Niğde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bilgehan Güney, Niğde Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Şuayip Demirkol, Niğde Ziraat Odası Başkanı Veli Kenar, Bakkallar Odası Başkanı Şinasi Göktepe ve Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Aliyye Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
Ziyaretleri sırasında sivil toplum kuruluşlarının taleplerini dinleyen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, ayrıca Niğde’ye kazandırdıkları yatırımlar ve yeni dönemde hayata geçirecekleri projelerle ilgili bilgi aktarımı da yaptı.
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, ziyaretlerine ilişkin yaptığı değerlendirmede, bundan önce olduğu gibi yeni dönemde de başta sivil toplum kuruluşları olmak üzere toplumun tüm kesimlerinin görüş ve önerilerini alarak Niğde’yi birlikte yönetmeye devam edeceklerini ifade etti.

 

BİR AYAĞIMIZ HALKIMIZIN ARASINDA
Başkan Özdemir, “Bir ayağımız her zaman halkımızın arasında. Sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman ziyaret ettiğimiz meslek odalarımızı, birliklerimizi ve sivil toplum kuruluşlarımızı seçim öncesinde de ziyaret ederek, onların görüş ve önerilerini almaya, onlarla istişare etmeye devam ediyoruz. Ziyaret ettiğimiz sivil toplum kuruluşlarımızın değerli başkanları ve yönetim kurulu üyelerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Başkan Özdemir, istişare amacıyla gerçekleştirdikleri ziyaret turlarının artarak devam edeceğini de sözlerine ekledi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.