DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 24°C
Az Bulutlu
Niğde
24°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 21°C

Yılın Hekimi ve Sağlık Çalışanı Niğde’den!

Yılın Hekimi ve Sağlık Çalışanı Niğde’den!
20.03.2024
115
A+
A-

Niğde’de yılın hekimi olarak seçilen Niğde Ömer Halisdemir Üniveristesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Doğan ve Niğde’de yılın sağlık çalışanı olarak seçilen Hemşire Özcan Gül ödüllendirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın katılımlarıyla İstanbul Haliç Kongre ve Kültür Merkezinde “100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla” temasıyla kutlanan 14 Mart Tıp Bayramı etkinliğine Niğde İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Bahadır Karaca, Niğde’de yılın hekimi olarak seçilen Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Doğan ve Niğde’de yılın sağlık çalışanı olarak seçilen Hemşire Özcan Gül ile katıldı.

Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tıp Kliniği’nden Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Doğan 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve 11 ili etkileyen Kahramanmaraş depremleri sonrasında Osmaniye merkez, Kırıkhan, İskenderun ve Hatay merkezde fedakârca yürüttüğü çalışmalardan dolayı yılın doktoru olarak taltif edilirken, Hemşire Özcan Gül yenidoğan yoğun bakım alanındaki çalışmalarından dolayı yılın sağlık personeli olarak ödüllendirildi. Niğde İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Yılın doktoru ve yılın sağlık çalışanı olarak ödüllendirilen değerli çalışanlarımız nezdinde ilimizdeki tüm sağlık çalışanlarına yorulmadan yürüttükleri çalışmalar için teşekkür ederiz” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.