NİĞDE’DE AK PARTİ’DEN BİRLİK VE HEDEF MESAJI
AK Parti Genel Merkez yöneticileri Niğde’de teşkilatla buluştu, şehir çalışmaları ve hedefler masaya yatırıldı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş ile beraberindeki heyet, Niğde programı kapsamında AK Parti Niğde İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.
Ziyaretin ardından düzenlenen teşkilat buluşması programında sahurda partililerle buluşan heyet, Niğde’de yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Programa AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Teşkilat Başkan Yardımcıları Mücahit Yılmaz ve Vahit Atalan, Kars Milletvekili ve İl Koordinatörü Adem Çalkın, Orta Anadolu Bölge Koordinatörü Hakan Ömeroğlu, Afyonkarahisar İl Koordinatörü ve önceki dönem Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti Niğde İl Başkanı Hacı Mehmet Eren, Merkez İlçe Başkanı Fuat Bozdağ ve teşkilat mensupları katıldı.
Buluşmada Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda teşkilat çalışmaları, şehir projeleri ve gelecek hedefleri ele alınırken, birlik ve beraberlik mesajı verildi. Programın teşkilat motivasyonunu artırdığı ifade edildi.