DOLAR 32,5975
EURO 35,0012
ALTIN 2.451,45
BIST 9.792,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 25°C
Az Bulutlu
Niğde
25°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 20°C

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı’ndan Niğde Belediyesi’ne 1.294.000 TL’lik Hibe

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı’ndan Niğde Belediyesi’ne 1.294.000 TL’lik Hibe
08.08.2021
469
A+
A-

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığına bağlı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdürlüğü tarafından Niğde Belediyesine asfaltlama çalışmalarında kullanılmak üzere 1.294,113 TL tutarında 300 ton asfalt bitüm malzemesi hibe edildi.

Alınan hibeyle ilgili bir açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; Niğde Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalarla ilgili çeşitli kurumlardan hibe destekleri alarak bütçemizi daha iyi koşullarda kullanmaya çalışıyoruz. İlimize daha iyi hizmet etmek ve ihtiyaç duyulan her noktada hizmetlerimizi vatandaşlarımıza ulaştırmak için gayreti hiç elden bırakmadık. Bugün de Enerji Bakanlığımızdan aldığımız bu hibe desteğini halkımıza müjdelemenin sevinci içindeyiz.

Bütçemizin önemli bir kalemi olan asfalt ve yol çalışmalarında kullanılmak üzere verilen bu destek bizim için önemlidir.

İhtiyaç duyduğumuz bitüm malzemesinin bir kısmının idaremize hibe edilmesinden dolayı Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığımıza ve Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.