DOLAR 32,4567
EURO 34,7928
ALTIN 2.440,77
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 24°C
Az Bulutlu
Niğde
24°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 21°C
Sal 19°C

40 bin kere maşallah, 23 yıldır kesintisiz hizmet!

40 bin kere maşallah, 23 yıldır kesintisiz hizmet!
29.03.2023
187
A+
A-

Ayhan Şahenk Vakfı’nın Kurucusu ve Onursal Başkanı merhum Ayhan Şahenk’in sağlığında başlattığı Geleneksel İftar Sofrası bu yıl da kuruldu ve ramazan süresince konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Hayırsever hemşerimiz Doğuş Grubu’nun kurucusu merhum Ayhan Şahenk tarafından 1996 yılında kurulan; eğitim, kültür, sanat, sağlık, çevre, spor ve sosyal yardım alanlarında topluma hizmet etmek amacıyla çok sayıda projeyi hayata geçiren Ayhan Şahenk Vakfı, 2000 yılında başlatmış olduğu ‘İftar Sofrası’ hizmetini aynı aşk ve hızla aralıksız 20 yıldır sürdürmeye devam ediyor.

Her yıl olduğu gibi Bu yıl da Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Sosyal Bilimler Yüksek Okulu Yemekhanesinde geleneksel İftar Sofrası devam ediyor.

Merhum Ayhan Şahenk tarafından kurulan; eğitim, kültür, sanat, sağlık, çevre, spor ve sosyal yardım alanlarında topluma hizmet etmek amacıyla çok sayıda projeyi hayata geçiren Ayhan Şahenk Vakfı Niğde’de eğitim ve sağlık alanındaki bağış ve destekleri sürüyor.

Bu kapsamda Ayhan Şahenk Vakfı’nın bağışı ile tefriş edilmiş olan ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Yönetim Kurulu’nun 23/08/2021 tarihli kararı ile Tıp Fakültesi’nde kurulan “Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesi Ayhan Şahenk Vakfı Aktif Öğrenme Merkezi 2021-2022 eğitim-öğretim yılında hizmete girdi.

Toplumun birçok kesimine farklı projeler geliştiren Ayhan Şahenk Vakfı, her yıl geleneksel hale getirilen Niğde ve ilçelerinde bulunan binlerce orta öğretim öğrencilerine giyim ve eğitim yardımında bulunuyor.

Vakıf ayrıca Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi öğrencilerine verdiği karşılıksız öğrenim bursu miktarı 600 TL’den 1000 TL’ye yükselti.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.