DOLAR 32,4770
EURO 34,9370
ALTIN 2.435,95
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 26°C
Az Bulutlu
Niğde
26°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 23°C
Pts 21°C

Ayhan Şahenk’i saygı ve özlemle anıyoruz

Ayhan Şahenk’i saygı ve özlemle anıyoruz
02.04.2023
260
A+
A-

Doğuş Holding’in yönetim kurulu başkanı Ferit Şahenk’in babası Merhum Ayhan Şahenk’i aramızdan ayrılışının 22. yılında saygı ve özlemle anıyoruz.

Doğuş Holding kurucusu Ayhan Şahenk’in aramızdan ayrılmasından 22 yıl geçti. Ayhan Şahenk, Doğuş Holding’in temelini oluşturan şirketleri kurmuş, Türkiye’nin önde gelen iş insanlarından, hayırsever ebedi hemşerimiz merhum Ayhan Şahenk’i saygı ve özlemle anıyoruz.

Niğde’ye çok düşkündü

Ayhan Şahenk, başarılı iş yaşamının dışında, doğum yeri olan Niğde’ye düşkünlüğü ve hayırseverliği ile de tanınıyordu. Ayhan Şahenk, Niğde’ye olan düşkünlüğünü bir süre önce gittiği bu ilde, “Niğde beni yaratan anadır” sözleriyle dile getiriyordu. Niğde’den kopmadığını, memleketinin suyunu gittiği her yerde aradığını ifade eden Şahenk, duygularını hemşehrileriyle paylaşırken, babasının “Aman oğlum Niğde’ye sahip çıkmak lazım” sözlerini naklediyordu. Konuşması sırasında, bugüne kadar politik hayatı olmadığını, bundan sonra da olmayacağını anlatan Şahenk, insan unsuruna verdiği önemi de, “Grubumuzun en büyük sermayesi çalışan arkadaşlarımdır. Birlikte olursak, el ele verirsek, yapamayacağımız şey yoktur” ifadeleriyle açıklıyordu. Hayırseverliği ile tanınan Şahenk, 17 Ağustos depreminin hemen ardından 500 milyar liralık bağışta bulunurken, bu yardımının duyulmasını istememişti.

51 Haber olarak mütevazi kişiliği ile bilinen Niğdelilerin Şahbabası merhum Ayhan Şahenk’i rahmetle anıyor ruhu şad mekanı cennet olsun.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.