DOLAR 32,4297
EURO 34,4575
ALTIN 2.489,12
BIST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 24°C
Az Bulutlu
Niğde
24°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 19°C
Cts 19°C

Başkan Özdemir İstanbul’daki Niğdelilerle Buluştu

Başkan Özdemir İstanbul’daki Niğdelilerle Buluştu
05.04.2023
218
A+
A-

“Niğde Sevdamıza mesafeler engel değil “diyenNiğde Belediye başkanı Emrah Özdemir Niğde Dernekler Federasyonunun İstanbul’da düzenlediği geleneksel büyük İstanbul iftarına katıldı.

Geleneksel İftar Programında İstanbul’da yaşayan Niğdelilerle buluşan Başkan Özdemir,Şehrimizin sıcaklığını İstanbul’da bizlere hissettiren değerli hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum, dedi.

Niğde Dernekler Federasyonunun düzenlediği iftara her kesimden yoğun bir katılım olurken burada bir konuşma yapan Başkan Özdemir;

“Siz kıymetli hemşerilerimle birlikte olmaktan çok mutluyum. Bu organizasyonu düzenleyen herkese şehrimiz adına teşekkür ediyorum. Niğdelilerin her alandaki birlikteliği gerçekten çok önemli bizim için. İl dışında ki hemşerilerimizin birlikteliği şehrimiz adına çok büyük bir güç oldu ve bunun pozitif yansımalarını görüyoruz.

Hepinizin bildiği üzere Niğde’miz binlerce yıllık zaman dilimi içinde birçok medeniyete ev sahipliği yapmıştır. Doğal güzellikleri, tarihi dokusu ile kültürel mirasa katkılar sağlamış olan güzel şehrimiz bugün de bu katkıyı sağlamaya aynı şekilde devam etmektedir. Biz Niğde Belediyesi olarak yaptığımız projelerle bu mirası en güzel şekilde gelecek nesillere taşımaya çalışıyoruz.

Şu an ki birlikteliğimiz şehrimizin geleceği adına gerçekten çok önemli. Sivil toplum kuruluşları şehrimizi tanıtmayı ne kadar çok sahiplenirse bu alanda o kadar çok yol alırız. Niğde Belediyesi olarak imkânlarımız doğrultusunda her zaman destekçiniz olmaya devam edeceğiz. Yapacağınız tüm çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

Bu güzel birliktelik için Federasyon Başkanımız Av. Tuğrul Urhan’a, gurbette ki tüm hemşerilerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. “İfadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.