DOLAR 32,5540
EURO 34,9597
ALTIN 2.449,32
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 23°C
Az Bulutlu
Niğde
23°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Niğde tercihini yaptı

Niğde tercihini yaptı
15.05.2023
204
A+
A-
Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri için yurt içinde 64 milyon seçmen dün sandık başına gitti. 14 Mayıs 28. Dönem Milletvekili Seçimlerin kesin olmayan sonuçlarına göre, Niğde’de Ak Parti 1, MHP 1 ve CHP birer milletvekili çıkardı.
Niğde’de yapılan seçimler sonucunda, kesin olmayan sonuçlara göre, Ak Parti’den Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Cumali İnce ve Cumhuriyet Halk Partisi’nden Ömer Fethi Gürer milletvekili seçildi.
Bu sonuçların ardından Ak Parti 2 olan milletvekili bire düşerken, Milliyetçi Hareket Partisi uzun bir aradan sonra Niğde’den milletvekili çıkardı. CHP’de ise Ömer Fethi Gürer yeniden seçildi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.