DOLAR 32,4424
EURO 34,7505
ALTIN 2.440,61
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 23°C
Az Bulutlu
Niğde
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 24°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Öğr. Gör. Ali Ölmez Kütüphanesinin Açılışı Gerçekleştirildi

Öğr. Gör. Ali Ölmez Kütüphanesinin Açılışı Gerçekleştirildi
18.05.2023
143
A+
A-

Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi (NÖHÜ) akademisyeni Öğr. Gör. Ali Ölmez adına Kızılay Niğde Şubesi ve Dinç ailesinin destekleriyle kurulan Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu içinde yer alan kütüphanemizin açılışı, Merhum akademisyenimizin ailesi ile birlikte Niğde Valisi Mustafa Koç, Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Melih Ayhan, il protokol üyeleri ve NÖHÜ personelinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Programda bir konuşma yapan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, “Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Rahmetli Akademisyenimiz Öğr. Gör. Ali Ölmez’in adını verdiğimiz kütüphane açılışımıza hoş geldiniz. Hocamızı bir kez daha rahmetle anıyorum. Bu fani hayatta güzel işler yapmalıyız ki göç ettikten sonra da güzel anılalım ve hatırlanalım. Rahmetli hocamız Ali Ölmez tam da bunu yapmıştır. Bugün açılışını yapacağımız Öğr. Gör. Ali Ölmez Kütüphanesi ile de merhum çalışma arkadaşımızın adı okulumuzda her zaman  yaşatılacak ve iyi hatırlanacaktır. Kütüphanemizin öğrencilerimize fayda sağlamasını ve güzelliklere vesile olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu açıklamalarının sonunda destekleri dolayısıyla Kızılay Niğde Şube Başkanı Kemal Gençoğlu’na ve kütüphanemize kitap bağışında bulunan Dinç ailesine teşekkürlerini iletti.

Program Merhum akademisyen Öğr. Gör. Ali Ölmez, yakın zamanda kaybettiğimiz akademisyen Merhum Öğr. Gör. Mehmet Yılmaz Uzun ve Merhum Psikiyatri Uzm. Dr. Köksal Dinç için Kur’an-ı Kerim tilaveti yapılması ve helva dağıtılması ile son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.