DOLAR 32,3537
EURO 34,7945
ALTIN 2.440,19
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 21°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
21°C
Hafif Yağmurlu
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 18°C
Cum 18°C

Ayhan Şahenk Vakfı’ndan Eğitime Büyük Destek

Ayhan Şahenk Vakfı’ndan Eğitime Büyük Destek
04.02.2021
766
A+
A-

KAYIT YAPTIRAN HER ÖĞRENCİYE BURS

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Ayhan Şahenk Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesine kayıt yaptıran her öğrenciye Ayhan Şahenk Vakfı tarafından burs imkanı sağlanıyor.

Niğdeli hemşerimiz, örnek iş adamı Doğuş Grubu’nun kurucusu ve ebedi başkanı merhum Ayhan Şahenk’in sağlığında kurduğu kendi adını taşıyan Ayhan  Şahenk Vakfı yardımlarına devam ediyor. Kurulduğu 1996 yılından bu yana aralıksız yardımlarına devam eden vakıf birçok hayırseverliği yanında çeşitli kuruluşlardan da ödüller alıyor.

HER YIL 350’DEN FAZLA ÖĞRENCİ KARŞILIKSIZ BURS ALIYOR

Yapımına 2011 yılında başlanıp 2013 yılında eğitim ve öğretim alanında hizmet vermeye başlayan Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi tarım ve teknoloji alanda ülkemiz gençlerinin verimliliğini arttırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. Ayhan Şahenk Vakfı tarafından kayıt yaptıran her öğrenciye burs imkanı da sağlanan fakültede, 36 Araştırma laboratuvarı, araştırma sera ve arazileri, uygulama alanları, botanik bahçesi ile ülkemizde tek fakülte olma özelliği taşıyor. 

AYHAN ŞAHENK VAKFI’NDAN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Niğde Faik Şahenk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi her yıl 450’ye yakın öğrencisi, 47 öğretmeni, 20 dersliği, 12 atölyesi, 1 kütüphanesi, 1 spor salonu ile 21. Yüzyılın ihtiyaçlarına cevap veren donanımlı teknik öğrenciler yetiştiriyor.

Ayhan Şahenk Vakfı, Niğde Faik Şahenk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin eksik ve ihtiyaçlarını gideriyor. Okulun bakım ve onarımına katkıda bulunan Ayhan Şahenk Vakfı, Niğde Faik Şahenk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde onarım ve bakıma ihtiyaç duyan mekanik ve elektrik tesisatını da tamamlayarak eğitim öğretime hazır hale gelmesini sağladı.

Niğdelilerin Şah Babası Merhum Ayhan Şahenk’in ‘ANA KUCAĞI” dediği Niğde’ye, Doğuş Ailesinden yardımlarını esirgemeyen Ayhan Şahenk Vakfının Yönetim Kurulu Başkanı Filiz Şahenk, Mütevelli Heyeti Başkanı Faik Ferit Şahenk ve Vakfın Genel Müdürü Zafer Nuri Eraslan ve yönetim kurulu üyelerine Niğdeliler adına 51 Haber Gazetesi ailesi olarak teşekkür ediyoruz. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.