DOLAR 32,3828
EURO 34,5746
ALTIN 2.385,67
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 19°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
19°C
Hafif Yağmurlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 18°C
Cts 13°C

1. Niğde oto show başlıyor

1. Niğde oto show başlıyor
11.08.2023
473
A+
A-

 

 

Niğde ilimiz tarihinde bir ilk !

Dünya markaları çok yakında Niğde kamuoyu ve otomobil severler

Amacı; bölgesel olarak otomotiv sektörüne katma değer sağlamak ve bölge halkına otomotiv dünyasının yeniliklerini tek noktadan bir arada sunmak olan 1.NİĞDE OTO SHOW 08– 10 EYLÜL 2023 tarihlerinde 3 gün boyunca gerçekleşecek. OTOLIFE ‘ın NİĞDE BELEDİYESİ katkıları ile gerçekleştireceği organizasyonda ülkemiz otomotiv perakende pazarında yer alan farklı dünya markaları yer alacak. Niğde ilimiz tarihinde ilk kez gerçekleşecek olan organizasyona çok sayıda marka katılım göstermesinin yanı sıra organizasyon süresince 1.NİĞDE OTO SHOW a özel otomotiv tutkunları ve tüketiciler için çok özel kampanyalar ve fiyat avantajları ilgi çekecek.

OTOLIFE Genel Müdürü Volkan DİZEN planlamasına bir süre önce başlanan organizasyona yönelik desteklerinden dolayı Niğde Belediye Başkanı Sayın; Emrah ÖZDEMİR beye ziyarette bulunarak teşekkür etti.

Yaptığı açıklamada ; “ Bildiğiniz üzere otomotiv sektörü ve endüstrisi

dünya ekonomisine yön veren temel birkaç sektörün başında yer alır. Bünyesinde milyonlarca kişi istihdamı taşıdığı gibi ulaşım konusunda en fazla tercih edilen araçtır. Başkanımıza böylesine önemli bir sektöre vermiş olduğu destek ve ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederiz. Niğde ilimiz son yıllarda her alandaki gelişimi ile dikkatimizi çekmekte ve bu gelişmeler istatisliklere yansımaktaydı. İşte bu yüzden yurt genelindeki organizasyonlarımız arasına Niğde ilimizi de dahil etmiş olduk. Sektörümüz adına henüz çok fazla yatırım almayan Niğde ilimizin bu organizasyondan sonra markalarımız ve sektör firmalarımız açısından da daha fazla dikkat çekeceğini ve çeşitli markalar için yatırımın fikri oluşturacağı kanaatindeyiz. 3 gün sürecek olan organizasyonda değerli Niğde halkı için de önemli diğer bir ayrıntı; çeşitli markaların aynı nokta ve zamanda bir araya gelmesi imkanı ile markaların son model araçlarını karşılaştırma, değerlendirme hatta test etme imkanı bulacaklarıdır. Şirketimiz, sektörümüz ve Niğde halkı adına Sayın başkanımıza ve emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyor. Geleneksel hale getirmeyi planladığımız bu organizasyonun sektörümüze ve Niğde’ ye hayırlı olmasını diliyorum.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.