DOLAR 32,5426
EURO 34,8395
ALTIN 2.445,02
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 22°C
Az Bulutlu
Niğde
22°C
Az Bulutlu
Pts 21°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 17°C

AKSARAY DAN 5 YILDIZ KAYDI!!!

25.08.2023
126
A+
A-

 

Yazacaklarım samimiyetleri ve bu samimiyetlerini eskilerin tabiiyi gerçekleştirdikleriyle, direk ve dolaylı olarak gerçekleştirilmesine vesile olduklarıyla çalışmalarını kuvveden fiile çıkarttılar.
Yani beşi de teoriden pratiğe çevirdikleri başarılarıyla yıldızlaştılar.
Üçü de “Sabah Yıldızı” gibi etraflarına ışık saçtılar.
Aksaray’dan kayan 5 yıldızdan ilki 3 yıl civarında sürdürdüğü Aksaray’daki görevini il kamuoyunun taktirini kazanarak eskilerin tabiriyle ”Bi hakkın yani tam anlamıyla yerine getirdi”
Rabbim ömür ve izin verirse hizmetlerini ahde vefanın gereği ileride bulabildiğim her fırsatta yazacağım yıldız halkın tabiri ile” Bir gelip pir gelenlerden”
Görevi esnasında kurumuna kazandırılan günümüz değeriyle 300 milyon lira olan iş ve hizmet araçlarıyla başta asfalt ve karla mücadele olmak üzere döneminden öncekinin misli, misli hizmetin gerçekleşmesini Vali Aydoğdu ,uyum içinde çalıştığı il birim amirleri ve siyasilerle omuz omuza vererek gerçekleştiren oldu.
İkisi de birer külliye olan Yunus Emre ve hocası Taptuk Emre hazretlerinin Camileri ve türbelerinin en kapsamlı hizmeti verecek şekilde yeniden yapımını Kültür ve Turizm müdürlüğü başta olmak üzere diğer kurumlarla sağladığı iş birliğiyle gerçekleştirmesiyle gönüllere giren uzun yıllar sürdürdüğü İstanbul Sancak Tepe Belediye Başkan Yardımcılığından 1920’de Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine atanan Kurban bayramından sonra memleketi Çankırı’da aynı göreve atanan Yüksel Çelik Aksaray’dan kayan ilk yıldız oldu.
AKSARAYI VE AKSARAYLILARIN BAĞRINA BASTIKLARI AYDOĞDU KAYAN 2. YILDIZ OLDU!!!
Üç yılı aşan görevi esnasında motive ettiği mesai arkadaşlarıyla iş birliği yaptığı Meslek Odaları ve siyasilerle öncelikle fakir fukara, yolda, zorda ve darda olanlara dokunması.
Yaptıklarıyla çıkar grupları dışında gençlerden yaşlılara kadar tamamı tarafından sevilen.
Sevgisinin karşılığını Erzincan’a atanmasından sonra kamuoyunda ve sosyal medyada yapılan yorumların tamamına yakının övücü olmasıyla ete kemiğe büründüren.
Bu akıl başta oldukça ve Mevla’mız izin verirse kendisini her vesile ile taktirle anacağım aklı başında olan hakkı ve hukuku bilen vefasızlık yapmayanlar tarafından da her vesile ile imdada yetişme ve yatırımcıya meşru çerçevede her türlü teşvik veren olarak anılacak olan.
Başta Aksaray OSB’sinde yatırımların misli misline arttırılması ve Sultanhanı ,Eskil ve Ortaköy ilçelerine aynı anda OSB’lerin kurulmasının sağlanması ve tanıtımda görevinden öncekine göre olumsuzlukları Yüksek oranda ortadan kaldıran Erzincan’a atanan Vali Hamza Aydoğdu ilimizde kayan 2. Yıldız oldu.
9,5 SENE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YAPAN HACI ÖMER KARTAL KAYAN 3. YILDIZ OLDU!!!
Hacı Ömer Kartal müdürün 9 yılı aşan görevinin 6 yılında ve Vali Aydoğdu ‘nun göreve başlamasından sonraki 3 yıl içindeki çalışmaları ayrı, ayrı ele alınırsa başarıları daha iyi anlaşılacak olan Hacı Ömer Kartal Bey kamuoyunda her zaman bilginin yanında olan ve gelişmesine var gücüyle çabalayan 47 yıllık mesleğim boyunca tanıdığım nadir bir bürokrattır.
Yeri ve zamanı geldikçe Mevla’mız hem ömür verir hem de yazmama izin verirse olabildiğince yazacağım Hacı Ömer Kartal’ın başarısının özeti döneminde il genelinde ikili eğitimi tamamen kaldırılmasının sağlanmasıyla tüm sınıflarda öğrenci sayısının önce OECD seviyesine çıkartılmasının sağlanması.
Daha sonrada bu seviyenin de çok, çok üstüne çıkartılması ilk basamak eğitim olan ana okullarda gelinen yüksek seviyeyle başarılarından ete kemiğe büründüren bir kaçı olan Kartal müdür Vali Aydoğdu ile birlikte görev yapmak üzere tayinini Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne çıkmasıyla ilimizden kayan 3. yıldız oldu.
AKSARAY’DAN KAYAN 4. YILDIZ İL ÖZEL İDARESİ GENEL SEKRETER VEKİLİ VALİ YARDIMCISI CANPOLAT!!!
Kendisine bağıl il birim amirleri üstünde samimiyetiyle oluşturduğu olumlu etkisiyle Vali Aydoğdu’nun üstünde oluşturduğu olumlu etkiyle Vali yardımcılığının yanında Yüksel Çelik Beyin kendi memleketine atanmasından sonra atandığı İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinde İGM üyeleri ve kurumun il birim amirleriyle sağladığı uyumu hizmetlerde verimliliğin artmasına vesile oldu.
Bu başarılarından Erzincan da faydalanılmak istenen Vali yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter vekili Mehmet Emre Canpolat da ilimizden kayan 4. Yıldız oldu.
KAYAN 5. YILDIZ EDİRNE İL JANDARMA KOMUTANLIĞINA ATANAN SUÇLULULARIN KORKULU BELASI ALBAY BÜBER!!!
Görevine başlamasından itibaren hırsızlık vakalarına karışanların tamamına yakının bulunması, tutuklu ve hükümlü iken çeşitli sebeplerden bulunmayanların önemli bir kısmının yakalanarak adalete teslim edilmesi.
Silah ve uyuşturucu ticareti yapanlara düzenlenen operasyonlarla toplumun başının belası silah ile uyuşturucuda önemli bir caydırıcılığını sağlanmasıyla düğünleri kana bulayan silah atımının milimize edilmesini sağlayan Edirne İl Jandarma komutanlığına atanan Jandarma kıdemli Albay Hacı Ali Büber Aksaray’dan kayan 5. Yıldız oldu.
5 yıldızımızı da şahsım ve hemşerilerim adına bir kere daha ayrı,ayrı canı gönlüden tebrik eder yeni görevlerini aynı samimiyetle maksimum seviye çıkartmalarını Cenab-ı Allah(c.c.) ın bahşetmesini niyaz ediyorum..
Cuma’mız mübarek olsun. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.