NİĞDE SON DAKİKA
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE ‘AKADEMİSYEN, DR. ÖĞRETİM GÖREVLİSİ’ BAŞHEKİM
BELÇİKA’DA TÜRK ASILLI GAZETECİ KADİR DURAN FEDERAL MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU
NİĞDE ÖMERHALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ İLK KEZ THE ASYA ÜNİVERSİTE SIRALAMASINA GİRDİ
NİĞDE ÖMERHALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ BEYAZ ÖNLÜKLERİNİ GİYDİLER
1 MAYIS İDEOLOJİLERİN ÇARPIŞMA GÜNÜ DEĞİL! BAHAR VE EMEKÇİLERİN KARDEŞLİK BAYRAMIDIR!
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE BAŞHEKİMLİK DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ.
NİĞDE VALİSİ CAHİT ÇELİK’TEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI
NİĞDE BELEDİYE BAŞKANI EMRAH ÖZDEMİR “A TAKIMINI” BELİRLEDİ
NİĞDE ÖMERHALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİNDE ‘‘BİYOTEKNOLOJİ YÜZYILINA DNA İLE BİR BAŞLANGIÇ’’ SÖYLEŞİSİ
BELEDİYECİLİKTE TEKNOLOJİK ATAK
ERDEMLERİMİZLE VARIZ (ERVA) SPOR OKULLARI
SANAYİ VE TURİZMİN DUAYENİNE SİYASET VE MEDYA DUAYENLERİNDEN VEFA!!!
12 AYIN TAMAMINDA ORUÇ TUTMA SEVABINA KAVUŞTURACAK İBADET “ŞEVVAL”
BAŞKAN ÖZDEMİR, YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINI AĞIRLADI
NİĞDE DAMIZLIK BİRLİĞİ’NİN SİLAJ BALYALARI TAHRİP EDİLDİ
YÖK NÖHÜ’DE “BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ” KURULMASINI UYGUN BULDU
NÖHÜ’YE TÜBİTAK 1001 “CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI ÖZEL ÇAĞRISI” PROJE DESTEĞİ
GERÇEK MİLLİ EGEMENLİK MİLLET İRADESİNİ PARTİ GENEL BAŞKANLARINDAN ALINMASINDA!!!
VALİ CAHİT ÇELİK’TEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI
KUMBUZOĞLU BİLSEYDİ?
DOLAR 32,3624
EURO 34,6820
ALTIN 2.395,51
BIST 10.154,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 17°C
Az Bulutlu
Niğde
17°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 12°C
Paz 11°C
Pts 17°C

İANE DEĞİL ERDOĞAN VE AK PARTİ’NİN VADESİ GEÇTİĞİNDEN ÖDEMELERİ GEREKEN DUBLE BORÇTUR!!!

08.09.2023
108
A+
A-

 

Söz vermek taahhüttür.

Bundan dolayı söz sahibi sözü verdiklerine borçlanır.

Sözle borçlanılmasından dolayı verdiği sözde senet kabul edilir.

Hele hele de verilen söz kurum tarafından 19, amiri tarafından 12 yılda defalarca yeniden taahhüt edilirse senet sayısı verilen söz sayısınca artar.

Peki verilen sözün karşılığında ise sözü alanlar tarafından söz sahibine misli misline destek sağlanırsa o zaman hem söz duble hale gelir hem de her tekrarında alacaklıya verilen senet sayısı da o oranda artar.

Meselenin daha iyi anlaşılabilmesi için bu konuda söz verilenlerin bunun karşılığına misliyle verdikleri destek konusundaki analizi bilginize sunuyorum.

AKSARAYLILAR 2002’DEN BU YANA TÜM GENEL İLE MAHALLİ SEÇİMLERLE, REFERANDUMLARLA BİRLİKTE 4 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE DE ARALIKSIZ ERDOĞAN VE ŞAHSINDA AK PARTİ’NİN YANINDA OLDULAR!!!

Ak Parti’nin katıldığı 3 Kasım 2002’deki ilk genel seçiminde Erdoğan’ın kendi memleketi olan Rize Ak Parti’ye %44.19 oy verirken Aksaraylılar bundan 4 puan daha fazlasıyla oyların %48.09’unu vererek 4 Milletvekilinin dördünü de Ak Parti’ye verdiler.

2004 Mahalli Seçimlerinde ise Aksaray Merkez ilçesiyle birlikte 2 ilçeyle bağlı 27 belde de Ak Partiden seçimi kazandı.

Şu anda merkez ilçenin yanı sıra 5 ilçe Belediyesi Ak Partide iken biri ise ittifakın ortağı MHP’de.

Başta demiryolu sözünün tutulmaması olmak üzere verilen desteğin karşılığının hakkıyla verilmemesine rağmen o günden bu yana Aksaraylılar önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ve şahsında Ak Parti’ye Cumhur İttifakından sonra ise kendisiyle Bahçeli’nin şahsında Cumhur İttifakını oluşturan partilere verilen desteğini de aynı şekilde mahalli ve genel seçimlerle referandumların yanında Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de aralıksız sürdürdüler.

Aksaraylılar bu desteklerini 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 1. turu ve 28. Dönem Milletvekilliği seçiminde Cumhur İttifakını oluşturan Ak Parti’ye %44.13, MHP’ye % 21.01 ile, Cumhur İttifakına Milletvekilliğinde %65.14 oy verildi.

İttifakın ortağı Yeniden Refah Partisi’ne % 2.58 ve BBP’ ye ise %2.10 ile toplamda Cumhur İttifakına %70 civarındaki oy ile ilin 4 vekilinden ikisini Ak Parti’nin, birini ise ittifak üyesi MHP tarafından kazanılması sağlandı.

AKSARAY’IN 1.TURDA ERDOĞAN’A %71.53 OLAN OYU 2.TURDA 4 PUANLIK ARTIŞLA %75’E ÇIKARTILDI!

2002’nin 3 Kasım’ında yapılan genel seçimle Aksaraylıların Cumhurbaşkanı Erdoğan ve şahsında 21 yıl boyunca yapılan tüm mahalli ile genel seçimlerle referandumlardaki destekleri 14 ve 28 Mayısta da devam etti.

14 Mayıs’ta yapılan 1. Tur Cumhurbaşkanlığı Seçiminde de Aksaraylıların Erdoğan’a desteği %71.53’le devam ederken, seçimin 2. tura kalmasıyla 28 Mayıs günü sandıktan çıkan destek %4 lük artışla 75.38’e yükseldi.

MAYASI SAĞLAM AKSARAY ELİNİN GÜÇLÜLÜĞÜNE RAĞMEN NEZAKETLE ÖZLEM ZENGİN’DEN DESTEK İSTEDİ!!!

Sultan 2. Kılıçarslan tarafından yeniden inşa ve imar edilip salih insanların, maddi ve manevi ilim sahibi alimlerle zanaatkarların iskan ettirildiği gayrimüslimlerin ise girmesi yasaklanan Aksaray’da o zamanki mayasını haçlı savaşlarından tarumar olmayı göze alarak Kölemen Sultanı Kayıtbay tarafından yapılan işgale, ardından ise seferberlik ile Milli Mücadelede en net şekilde ortaya koyduğu sağlamlığını 14 Mayıs 1950’de önüne ilk sandık konulmasında bir kez daha somutlaştırdığı duruşunun 2002’ye kadarda istisnasız sürdürdü.

2002 Genel Seçimlerinde ve 2002’den günümüze kadarda omurgalı duruşunu siyasette de cümle aleme gösterdi.

Bu omurgalı duruşuna rağmen 2004 Mahalli Seçimleri ve 2009 seçimleri öncesi,2011’den başlanarak 2018’e kadar Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım ile tüm ulaştırma bakanları, DDY genel müdürleri, il başkanları eski Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz ve meclisin kıdemlisi Cengiz Aydoğdu’nun verdiği ili limanlara bağlayacak olan Aksaray-Ulukışla Demiryolu hattının gerçekleşmemesi nedeniyle gerekenin yapılması için masaya yumruk vurulması asla garipsenmeyecek bir davranış olurdu.!!!

Buna rağmen 1987-89 arasında Aksaray’ın il olması çalışmamızdaki yol arkadaşımız liderimiz sevgili Mehmet Altınsoy merhumun hemşerisi Ak Parti il başkanı Çardaklı Hamza Aktürk ilimizi ziyaretinde grup başkan vekili Özlem Zengin’den nezaketle demiryolu ihalesi konusunda destek istenmesi Aksaray’ın sağlam mayasının yeni bir tezahürüdür.!!!

Sözün özü Aksaray-Ulukışla Demiryolu ihalesinin zaman geçirilmeden bitim tarihide belli olacak şekilde yapılması Cumhurbaşkanı ve hükümetin bize bir ianesi olmayıp aksine vadesi çoktan dolan borçtur..

Aksaray’ın coğrafi konumundan gelen merkezi durumunun da göz önüne alınarak Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gerekenlerin yapılarak kendisi ve hükümetinin borçtan kurtulması, Aksaray ile bölgenin de bu yatırımla her önüyle ihya edilmesi dileğiyle.

Cuma’mız mübarek olsun. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.