DOLAR 32,3880
EURO 34,7806
ALTIN 2.435,61
BIST 9.994,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 22°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 19°C
Çar 21°C
Per 16°C
Cum 18°C

BAŞKAN ÖZDEMİR’İN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN ÖZDEMİR’İN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI
18.10.2023
152
A+
A-

BAŞKAN ÖZDEMİR’İN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

 

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

1829 yılından bu zamana kadar çalışmalarını sürdürmekte olan ve demokrasimizin en eski örneğini temsil eden muhtarlık kurumunun sosyal hayatımızın en önemli öğelerinden biri olduğunu belirten Başkan Özdemir, yayınladığı mesajında şu sözlere yer verdi:

“Bugün, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Muhtarlarımız, yerel yönetimlerin en önemli temsilcileri olarak, mahallelerimizdeki demokratik süreçlerin en önemli aktörleridir.

Muhtarlarımız, mahallelerimizdeki sorunları en yakından gören, halkımızın taleplerini dinleyen ve çözüm üreten kişiler olarak büyük bir sorumluluk üstlenmektedirler. Mahallelerimizin gelişimi ve halkımızın refahı için özveriyle çalışan, her türlü talep ve sorunu anında çözüme kavuşturan muhtarlarımız yerel yönetimler noktasında bir nevi bizim elimiz ayağımızdır.

Muhtarlık müessesesi, yerel demokrasinin temel taşlarından biridir. Halkımızın en yakın temsilcileri olarak mahallelerimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkı sağlamaktadırlar. Halkımızın taleplerini en iyi şekilde ileten ve çözüm üreten muhtarlarımızın, mahallelerimizin kalkınmasında önemli bir rolü bulunmaktadır.

Belediye olarak, muhtarlarımızın çalışmalarını desteklemek ve iş birliği içinde hareket etmek en temel görevlerimizden biridir. Bu noktada Niğde belediyesi olarak mahallelerimizdeki ihtiyaçlar doğrultusunda projeler üretiyor, halkımızın yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bu vesileyle, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, tüm muhtarlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Sizlerin özverili çalışmalarıyla, Niğde’mizi daha da güzelleştireceğimize inanıyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.