DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 24°C
Az Bulutlu
Niğde
24°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 20°C
Sal 20°C
Çar 20°C

İSRAİL MALLARINA TÜRKİYE GENELİNDE BOYKOT ÇIĞ GİBİ YAYILIRKEN ONLAR NEDEN YOK?!!!

08.11.2023
148
A+
A-

Vatandaşlar arasında başlayan ve çığ gibi büyüyen sahipleri Siyonist’e destek olan İsrail ve ABD ile diğer emperyalist ülke menşeili mallarına boykot ülkemiz genelinde de aynı şekilde çığ gibi yayılarak devam ediyor.
AK PARTİLİ VE MHP’Lİ BELEDİYELER TÜM KURUMLARINDA SİYONİST MALLARININ SATIŞI YASAKLANDI!!!
Pazartesi günkü yazımda Aksaray Belediye başkanı Dr. Evren Dinçer örneğinde belirttiğim gibi Siyonist’e karşı gösterilen tepki yeni kurumsal katılımlarla daha da kavil eşiyor.
Vatandaşlarımızın tepkisine duyarsız kalmayan Ak Partili ve MHP’li belediyeler tarafından alınan kararla Türkiye genelindeki tüm Ak Partili Belediyelerin sosyal tesisleri ile kurumların yemekhaneleri ile bağlı birimlerinin tamamında Siyonist mallarının satışı yasaklandı.
MİLLİ EĞİTİMİ BAKANLIĞININ TÜM KURUMLARI İLE OKUL KANTİNLERİNDEDE YAHUDİ MALLARINA GEÇİT YOK!!!
Gazze’de yaşanan asrın en büyük soykırımı karşısında duyarsız kalmayan kurumlardan biriside Milli Eğitim Bakanlığı oldu.
Bakanlık tarafından alınan kararla bakanlığa bağlı merkez ve taşra teşkilatları ile okul yurtları ve kantinlerinde de İsrail menşeili ve İsrail soykırımını destekleyen ülkelerin mallarının satışı yasaklandı.
TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNDE’DE SİYONİST VE SOYKIRIM DESTEKLEYENLERİN MALLARI YASAK!!!
Asrın soykırımına milletimizin milli iradesinin tecelligahı olan Millet Meclisi de duyarsız kalmadı.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un talimatıyla, Meclis yerleşkesindeki lokanta, kafeterya ve çay ocaklarında İsrail’e destek veren şirketlerin ürünlerinin satılmaması kararlaştırıldı.
TBMM Başkanlığından yapılan açıklamada, Meclis’in, Gazze’de masum insanları katleden İsrail’in savaş suçlarına açıkça desteğini ilan eden şirketlerin ürün ve mallarının boykot edilmesine yönelik toplumsal duyarlılığa destek verilmesi kararı alındığı belirtildi.
Açıklamada, Meclis Başkanı Kurtulmuş’un talimatıyla, İsrail’in Gazze’de işlediği soykırım suçuna destek veren şirketlerin ürünlerinin Meclis kampüsü ve tesislerindeki lokanta, kafeterya ve çay ocaklarında satılmayacağı kaydedildi.
DİYANET SİYONİZM DESTEKLİ MALLARIN BOYKOTU VE ÜMMETİN DAYANIŞMASI KUDÜSÜN HÜRRİYETİ İÇİN ŞART!!!
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen “Filistin İstişare Toplantısı”, Türkiye genelinde faaliyette bulunan 54 sivil toplum kuruluşunun (STK) katılımıyla yapıldı.
Toplantıda Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Siyonizm’i destekleyen firmaların ürünlerinin kararlı ve devamlı bir şekilde boykot edilmesi, zulüm ve zalimle her yönüyle mücadele edilmesi büyük öneme sahiptir.” dedi.
Erbaş konuşmasında devamla ümmetin dayanışmasının Kudüs’ün hürriyeti ile mazlum ve mağdurların zulmünün engellenmesinin gerekliliğini vurguladı.
38.KURULTAYDAKİ İKİ GENLE BAŞKAN ADAYI GİBİ CHP Lİ BELEDİYELERDENDA GAZZE İÇİN TIK YOK!!!
Başlığın son üç kelimesi olan” ONLAR NEDEN YOK?!!!” ta belirtilenler Cumartesi günü 38. Kurultayın ilk günü konuşan iki genel başkan adayı Kılıçdaroğlu ve Özel’in konuşmasında bahsedilmeyerek yok sayılan Gazze’deki soykırım konusunda vatandaşların tepkisine duyarsız kalmayan Ak partili ve MHP’li Belediyeler, Milli Eğitim Bakanlığı, TBMM’si başkanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gösterilen tepkinin bu soykırımcılar ile onları destekleyenleri mallarına boykotla ilgili CHP’li belediyelerden tık yok.
Bunun izahını yapacak olan varsa beri gelsin.!
Rabbim yar ve yardımımız olsun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.