DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 24°C
Az Bulutlu
Niğde
24°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 19°C
Sal 22°C
Çar 21°C

İSTİKBAL DEMİR YOLU İLE E.90’IN CAZİBESİNİ SÜRDÜRMESİYLE ÇALIŞAN HAVALİMANINDA!

21.03.2024
48
A+
A-

Aksaray’ın eskiden devede kulak bile olmadığını dememe rağmen maalesef uzun tecrübelerimden sonra bu kadarda olmadıklarını gördüğüm sadece bir maksimum bilemedin iki elin parmakları kadar olan samimi siyasileri, atanmış ve seçilmişlerinin dışında kalanlarıyla kamuoyunun aynı şekilde kahır ek serisi de maalesef gecenin en derin koyu uykusunda !!!
Bu derin ve koyu uykudan zamanında uyanılmaz ise Aksaray için tarihin tekerrürü kaçınılmaz olacak.!!!
Mevla’mız göstertmesin bununla da yeniden iki defa elimize ve ayaklarımıza vurulan ilçelik prangası gerçekten de kaçınılmaz olur.!!!
ÇÖZÜM ATANMIŞLAR, SEÇİLMİŞLERİ VE KAMUOYUNUN DERİN UYKUDAN SİLKİNEREK UYANMASINDA!
1840 veya 45 ile 61’le 1920 ve ardından ise 1933 ile 1989 yılları arasındaki Aksaray’ın her yönüyle preslenmesine sebep olan 2 ilçelik esareti nedeniyle yeryüzünden adeta silinircesine yok edilmemize sebep olan olumsuzlukların tekrar yaşanmaması için Aksaraylıların tamamının, atanmışları, seçilmişleriyle birlikte Meslek Odaları ve STK’larının şu andaki derin uykudan zaman geçirmeden hemen silkinerek uyanmasında.!!!
Uyanınca da önce istikbalimizin olmazsa olmazı 1920’de ilk gündeme getirilmesinden 84 yıl sonra 2004 ve 2009 Mahalli Seçimlerinde Ak Partinin mahalli seçim vaadi olan.
O günden bu yana aradan geçen 20 yıl boyunca onlarca defa başta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım olmak üzere o zamandan günümüze kadar geçen 20 yıl boyunca görev yapan UDH Bakanları, DDY Genel Müdürleri, dönemin Adalet Bakanı 2011 ve 2017 arası TBMM Başkanı Cemil Çiçek olmak üzere onlarca Milletvekili ve yetkili tarafından defalarca sözü verilen Aksaray-Ulukışla Demiryolu ihalesinin zaman geçirilmeden bitim tarihide belli olacak şekilde yapılması.!!!
Ankara-Niğde Otobanına göre 60 km daha kısa olan can damarımız olan E.90 Karayolunun cazibesini devam ettirecek olan bu günkü haberde belirtilen tedbirlerin zamanında alınmasında.
5 yıl içinde hizmete girecek şekilde yılın 12 ayı dört mevsim çalışacak olan bir milletler arası hava limanın planlanması sağlanmalı.
GELECEK HER HİZMETİN BİZİMLİ BİRLİKTE BÖLGEMİZLE TÜRKİYE’YEDE GETİRİLEN HİZMET OLACAĞI UNUTULMASIN
Bu günkü haberde vatandaşlarımızın çağrıda bulundukları ilgili ve yetkililer tarafından özelde Aksaray, Aksaray’ın coğrafi konumu nedeniyle gelen her hizmetin bölgemize ve ülkemize geldiği bilinciyle gerekenin yapılmasını, aksinden ise kaçınılması dileğiyle 2. Vilayet ligimizi mayalayan 1. İl olmamızın gerçekleşmesini sağlayan 40 numaralı kanununun resmi gazetede yayınlanmasının 103. yılı kutlu olsun.
Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.