DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 26°C
Az Bulutlu
Niğde
26°C
Az Bulutlu
Cts 28°C
Paz 30°C
Pts 29°C
Sal 28°C

NİĞDE KAMU-SEN İL TEMSİLCİLİĞİN DE BAYRAK DEĞİŞİMİ OLDU

NİĞDE KAMU-SEN İL TEMSİLCİLİĞİN DE BAYRAK DEĞİŞİMİ OLDU
24.05.2024
106
A+
A-

Türk Sağlık-Sen Niğde Şube Başkanı Adnan ÖZER, Türkiye kamu-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu kararı ile Türkiye Kamu-Sen Niğde İl Temsilcisi olarak görevlendirildi.

Türkiye Kamu-Sen Niğde İl temsilcisi olarak yeniden görevlendirilen Adnan ÖZER yapmış olduğu basın açıklamasında;

‘’Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezimizin takdir ve tensipleriyle Kamu-Sen Niğde İl Temsilciliği görevine tekraren atanmış bulunmaktayım.

Bizleri bu göreve layık gören Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanımız Sn. Önder Kahveci Bey’e, Türkiye Kamu-Sen Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Yücel Kazancıoğlu Bey’e ve Türkiye Kamu-Sen Genel Merkez Başkanlık Divanımıza şükranlarımı arz ederim.

Konfederasyonumuza bağlı tüm iş kollarında faaliyet gösteren Şube Başkanlarımız ve Yönetim Kurullarımız ile tüm üyelerimizden aldığımız güçle hareket etmenin bilincinde olacağız.

Mensubu olmaktan şeref duyduğumuz haklı ve kutlu davamızın tüm mensuplarının ve tüm kamu çalışanlarımızın ülkemizin geleceğinde üstlendikleri değerli vazifelerini ifa ederken, her daim destekçisi olacağız.

“İlkemiz, Önce Ülkemiz!” anlayışı hayat felsefemiz, maziden atiye gelenekten geleceğe yürüyeceğimiz yolda rehberimiz Türk’ün töresi olacaktır. “Türk Töresinin bir şartı da yüksek vazife duygusudur. Vazifeyi her ne pahasına olursa olsun yapmaktır. Diğer bir şart, toplum uğrunda her çeşit fedakârlığı yapmaktır. Türk Milleti’ne hizmet yolunda şahsi menfaatlerden, şahsi ihtiraslardan feragattir. Kişiler kendilerini millet için feda ederler. Türk Milleti’nin büyüklüğü böyle yükselecektir.” düsturunu şiar edinerek Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda devraldığımız bayrağı daha ileri taşımanın gayreti içerisinde olacağız.

İki yıldır bu görevi yürüten Türk Eğitim-Sen Niğde Şube Başkanım İhsan Uğraş Bey’e vermiş olduğu Emek ve katkılarından ötürü şükranlarımı sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni görevimizin tüm teşkilatımıza ve kamu çalışanlarımıza hayırlı olmasını diler, saygılarımı sunarım’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.