DOLAR 32,5689
EURO 34,8568
ALTIN 2.429,22
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 29°C
Az Bulutlu
Niğde
29°C
Az Bulutlu
Çar 28°C
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Vali Koç Gazetecilerle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Vali Koç Gazetecilerle Kahvaltıda Bir Araya Geldi
10.01.2023
204
A+
A-

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Niğde Valiliği tarafından düzenlenen kahvaltı programında protokol ile basın mensupları ile bir araya geldi.Öğretmenevinde düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına Niğde Valisi Mustafa Koç, İl Emniyet Müdürü Adan Özdemir, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Nihat Özkök, Niğde’de görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarının temsilcileri katıldı.

Niğde Valiliği tarafından 10 Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen kahvaltı programında konuşan Vali Mustafa Koç,her şartta bizlere doğru ve ilkeli haber için gecesini gündüzüne katan çok değerli basınımızın çalışan arkadaşlarımızın 10 Ocak çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum” dedi.

Kamuoyunun gözü kulağı olma noktasında gece gündüz çalışan basınımızdır diyen Vali Mustafa Koç; “Demokratik bir ülkenin, demokrasimizin, devletimizin vazgeçilmez unsurlarından bir tanesi de tarafsız, objektif ve özgür basındır. Basını her durumda, her şartta çalışırken tarafsızlığını, basın, ilke ve ahlak kurallarına, toplumsal duyarlılığı, insan haklarını gözeten basın ilke ve ahlaklarına uyan sorumlu bir basın anlayışıyla hem bize güç veriyor, hem demokrasimize güç veriyor, hem de devletimize güç veriyor. Kamuoyunun üçüncü gözü, kulağı olma noktasında, hem onların doğru bilgi alma haklarını kullanmaları noktasında önemli bir kamu görevi üstleniyorlar. Yerel basın olarak ilimizde her durumda, her şartta gecesini gündüzüne katarak bazen canını tehlikeye atarak ilkeler çerçevesinde Niğde’de yaşayan hemşerilerimizin doğru güvenilir, objektif, tarafsız haber alma noktasında var gücünüzle çalışıyorsunuz. Biz buna şahitlik ediyoruz. Her durumda vatandaşlarımızın, hemşerilerimizin, ilimizin gelişmesi için, kalkınması için, gerek ekonomik manada, gerek kültürel manada, gerek sosyal manada çok önemli vazife üstleniyorsunuz” dedi.

Mesai arkadaşlarım dedim. Bu çok önemli bir husus. Çünkü sadece hemşerilerimiz ve milletimizin basına, bilgi alma hakkını kullanması değil. Aynı zamanda onlara hizmet etmekle görevlendirilmiş olarak bizlere de bizim göremediğimiz noktaları gösterme noktasında. Çünkü takdir edersiniz ki bazen bazı şeyleri biz de gözden kaçırabiliyoruz. O noktada sizler bunları bize aktararak, bize yol göstererek adeta bizlere rehberlik ediyorsunuz. Bundan dolayı da biz sizlere teşekkür ediyoruz. İlimizin kalkınması, tanıtılması noktasında sadece yerelde değil, burada aldığınız güzel haberleri, olumlu haberleri, ulusal basına taşıma noktasında da gösterdiğiniz gayretten dolayı biz sizlere teşekkür ediyoruz. Devletin çatısı altında şanlı bayrağımızın gölgesinde hür ve bağımsız olarak yaşamamızı temin eden, bugünleri yaşamamızı temin eden bütün şehitlerimizle beraber gazeteci basın şehitlerimizi de rahmetle anıyoruz. Gazilerimizden ahirete göçmüş olanlar var ise onlara Allah’tan rahmet diliyoruz. Hayatta olanlara sağlıklı, hayırlı uzun ömür diliyoruz. Sizlerin ilimizin kalkınması için her zaman yanımızda olduğunuzun bilincindeyiz. Bundan dolayı tekraren sizlere teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutlar, Sizlere de sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler diliyoruz. Sağ olun, var olun” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.