DOLAR 32,3640
EURO 34,9533
ALTIN 2.325,55
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 17°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
17°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 24°C

GAZETECİLER BAYRAMI VE GENEL SEÇİM’İN AYAK SESLERİ İSTİFALAR!

16.01.2023
325
A+
A-

2022’nin son haftası başlayan hareketlilik 10 Ocak’a kadar genel manada kamuoyu nezdinde gündem etkileyecek bir şey yaşanmadı.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde yapılan etkinlikler “Yarım Elma Gönül Alma” babındaydı.
Gazetecilerin gönlünü ilk alan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu oldu.
Kurmayları ile birlikte meslektaşlarımızı uygulama otelinde misafir eden Aydoğdu kamuoyunun takdir ettiği 2.5 yıllık görevi esnasında Aksaray’a kazandırılan hizmetlerinin özetini verdiği konuşmasının ardından geçilen soru cevap faslıyla süren birliktelik gösterilen kliple Vali beyin 48 yıl önce 10 Ocak Çalışan Gazeteciler ve Yöneticiler gününe denk gelen gün doğduğunun öğrenilmesiyle tebrik edildi.
“AKMAZ KOKMAZ HER DEVRİN ADAMLARI”NIN DEDİKODULARI UMURSANMADAN HİZMETLERE DEVAM!!!
Hizmet konusunda bir başarı hikayeleri olmamasına rağmen yeni atanan ve seçilenlerin etraflarını kuşatarak oluşturdukları pressle yetkilinin etrafını görmemesi ve dolayısıyla oluşan sıkıntılardan da bi haber olmasını sağlamalarını yanında gerçek idealistlerinde kendilerine ulaşmalarını engelledikleri için milletin tabiriyle her biri birer vatan kalpazanı olan ve onlarca yıldır kendilerini” TİP’LER” olarak belirtip her atanan ve seçilene bunlara fırsat vermemesini dilediklerim ilik defa yüz vermeyen Vali Aydoğdu oldu.
Aydoğdu’dan yüz bulamadıklarından dedikodularını arttıranlar”… Ürür Kervan Yürür” sözünün gereği Hamza Bey ve ekibi kendisinin atama kararnamesine kadar çalışmalarını bunları umursamadan sürdürecekler.
Vali beyi istisnasız destekleyen ve başarılarıyla sevinen Kamuoyunun dileği 2.5 yıldır kale alınmayan Tiplerin yerini başkalarının almasına izin verilmemesidir.
Gazetecileri Tarım Platformu adına ikinci daveti yapan Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök’ün daveti başkanın salona girmesiyle başladığı türküye davetlilerin katılması karşılıklı tanıtımla sürerken bu toplantıda Özkök ile medya mensuplarının genelinin birbirileriyle olan samimiyetleri de ete kemiğe büründü.
3. Etkinlik olan Aksaray Belediye başkanı Evren Dinçe ’in meslektaşlarımızı ağırlamasında yüksek ihtimal ile bir iletişim hatası oluşmasıyla “Davetsiz gidenin döşek siz oturacağı” prensibim nedeniyle katılmadım.
Bizleri son misafir eden 1 dönemlik aradan sonra yeniden Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığına ekibiyle birlikte seçilen yarım kalan şarkıyı tamamlayacağını belirten Ahmet Koçaş ve ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin’di.
Bazı yönetim kurulu üyeleriyle Oda yetkililer ininde bulunduğu davette İlla da kalabalık olması yöntemi yerine gerçek manada bu mesleğe ömürlerini veren ve ilimiz meselelerini gündeme getirerek takip edenlerin çoğunlukta olanlarının katıldığı toplantı başkan ve meclis başkanın kısa ve öz konuşmalarının ardından konusu başta ilimiz turizmi olmak üzere istikbalimizi ilgilendiren meselelerle ilgili bilgi alış verişiyle sürdü.
ADAYLIĞINI İLK AÇIKLAYAN AYDIN’I ERTÜRK, KARAĞAÇ VE ALTINSOY’LA DEVAM ETMESİ BEKLENİYOR!!!
Haziran seçimlerinde aday olabilmek için gerçekleşen ilk istifa açıklanmasına Ali Abbas Ertürk’ün beni arayarak davet etmesine rağmen 24 Aralıkta 28. Sini düzenlediğimiz Aksaray’ın Hayırlı Evlatları ve Adamlarını Anma Proğramı ile çakıştığı için gidemedim.
İl başkanı Ertürk’ün istifasının ardından merkez ilçe başkanı çocukluk arkadaşı Talat Karağaç’ın istifasıyla devam etti.
İLK ADAY,ADAYI AÇIKLAMASINI YAPAN AKSARAY’IN BİLEĞİNİN HAKKIYLA EFSANE SİYASİTÇİS OLAN AYDIN OLDU!!!
İlk aday ,adaylığı açıklamasını yapan çeyrek asırlık Konya Meram Tıp Fakültesi Genel Sekreterliği ile ANAP il başkanlığı esnasında ana başlıklar halinde yazılsa bile Aksaray ili geneline ilçe, bölge ,parti meşrep ayırımı yapmayarak bir kaç yüzü bulan hizmetleriyle bileğinin hakkıyla ilimizin iki elin parmaklarını geçmeyen efsane siyasetçilerinin arasına giren.
Seçimi kazanarak TBMM’sin girmesi nasip ise kazandığında sürekli olarak Aksaray ve Aksaray’ın meseleleriyle meşgul edecek olan İYİ parti adayı Orhan Aydın ağabeyin adaylık açıklamasına mesleğimizin duayenleri tarafından da takip edildi.
Ertürk ve Karaağaç’tan sonra geçtiğimiz Çarşamba günü istifa eden AK Parti il başkanı Hüseyin Altınsoy sevenleri ve partisi yönetimiyle İGM başkan ve üyelerinin de katılımıyla Cuma Namazı çıkışında şehir içindeki yürüyüşle aday ,adaylığı çalışmasını başlattı.
İllimiz, kendileri ve partileri için hayırlı olanın nasip olması dileğiyle.
Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.